سالاد مرغ اعیانی درست کنید
سالاد مرغ سلطنتی به عنوان یک پیش غذا مناسب است. مکمل آن نیز چاشنی انبه می باشد. حتما این پیش غذا را درست کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری
- مرغ مکعبی خرد شده : ۹۰۰ گرم
- ژامبون بدون پوست و مکعبی شده : ۱۲۵ گرم
- پیاز شالوت : ۱۲ عدد
- سیر کوبیده شده : ۲ حبه
- پودر کاری ملایم : ۱ قاشق غذاخوری
- مایونز : ۳۰۰ میلی لیتر
- عسل رقیق : ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل : به میزان لازم
- انگور سیاه بی دانه ۴ قاچ شده : ۹۰ گرم
- برنج زعفرانی خنک جهت سرو : مقداری
طرز تهیه:
۱. روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ حرارت داده و مرغ , ژامبون , پیاز شالوت , سیر و پودر کاری را به آن اضافه نمایید . به مدت ۱۵ دقیقه این مواد را به آرامی بپزید .
۲. مخلوط پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید .
۳. بعد از این که مخلوط به طور کامل خنک شد , طبق ذایقه تان به آن فلفل بزنید .
۴. مایونز را با مقدار کمی عسل مخلوط نمایید , سپس جعفری خرد شده را به آن بیافزایید . مرغ را داخل این مخلوط خیس نمایید .
۵. مخلوط را داخل یک ظرف مخصوص پذیرایی گود قرار داده , با انگور تزیین نموده و به همراه برنج زعفرانی سرد سرو نمایید .
نکته:
۲ قاشق غذاخوری زردآلوی تازه و ۲ قاشق غذاخوری خلال بادام را در مرحله ۴ به سس اضافه نمایید .
ارسال نظر