مینی زبان های نوستالژیک!
شیرینی زبان از جمله شیرینی های قدیمی است، که برای خیلی ها یادآور خاطره هایشان است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی های کوچک زبان را به شما اموزش می دهیم.
مواد لازم:
- خمیر هزار لایه: ۵۰۰گرم
- زرده تخممرغ: یک عدد
- زعفران آبکرده: به میزان لازم
- پودر شکر: یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. ابتدا پودر شکر، زرده تخممرغ و زعفران آبکرده را با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. سپس خمیر هزار لایه را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم.
2. بهتر است این کار را روی سطح آردپاشی شده با وردنه انجام دهیم. با کاتر کوچک مخصوص شیرینی زبان خمیر را برش داده و در سینی فر میچینیم و وسط آن را با کارد برش میدهیم.
3. با زرده تخممرغ خمیر را زرین میکنیم و سینی فر را پنجره وسط به مدت 30دقیقه در دمای 180درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا روی شیرینیها کاملا طلایی شوند.
ارسال نظر