۳۰۷۶۷۷
۲ نظر
۵۰۲۱
۲ نظر
۵۰۲۱
پ

مرنگ؛ ساده ترین دسر دنیا

مرنگ محصولی است که از به‌هم زدن سفیدهٔ تخم مرغ و شکر حاصل شده و به عنوان دسر، یا برای تهیهٔ شیرینی و کیک، و یا تزئین آنها به کار برده می‌شود.

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان‌پرست: مرنگ محصولی است که از به‌هم زدن سفیدهٔ تخم مرغ و شکر حاصل شده و به عنوان دسر، یا برای تهیهٔ شیرینی و کیک، و یا تزئین آنها به کار برده می‌شود.

مرنگ؛ ساده ترین دسر دنیا

مواد لازم:

  • سفیده تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • پودر کرم تار تار: یک‌دوم قاشق چایخوری
  • پودر شکر: ۱۷۵ گرم
  • رنگ و اسانس دلخواه: به میزان لازم

روش تهیه:

1. سفیده‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا فومی‌شکل شود. سپس پودر شكر را به آرامی روی آن می‌پاشیم تا كاملا سفت شود.

2. می‌توانیم برای اینکه سفیده سفت‌تر شود، یک‌دوم قاشق چای‌خوری پودر کرم تارتار با پودر شکر مخلوط کنیم. در نهایت رنگ و اسانس دلخواه را به مرنگ اضافه کرده و با ماسوره شکوفه به اندازه هر بار یک گردو روی کاغذ روغنی در سینی فر می‌گذاریم.

3. سپس 45 تا 50 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 150 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. برای تزیین می‌توانیم قبل از پخت روی مرنگ‌ها مروارید خوراکی بریزیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • زهرا

    خوشمزه است

  • بدون نام

    خوشمزه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج