روش تهیه قطاب بادامی
برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست، بیکینگپودر و زرده تخممرغ را مخلوط کرده و آرد را بهتدریج به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه خمیر شود؛ به طوری که به دست نچسبد. نباید خمیر خیلی هم سفت شود.
مواد لازم:
- زرده تخممرغ: یک عدد
- ماست: ۱۲۰ گرم
- روغن: ۱۰۰ گرم
- آرد: به اندازهای که خمیر به دست نچسبد؛ حدودا ۱۶۰ گرم
- بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
- پودر بادام: ۲۵۰ گرم
- پودر شکر: ۱۰۰ گرم
- پودر هل: یک قاشق چایخوری
- روغن مایع: دو قاشق سوپخوری
روش تهیه:
1. برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست، بیکینگپودر و زرده تخممرغ را مخلوط کرده و آرد را بهتدریج به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایه خمیر شود؛ به طوری که به دست نچسبد. نباید خمیر خیلی هم سفت شود.
2.خمیر را در کیسهای نایلونی میگذاریم و اجازه میدهیم در دمای محیط یک تا دو ساعت استراحت کند. برای مواد داخلی قطاب پودربادام، پودرقند، پودرهل و روغن مایع را داخل کاسهای با هم مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
3. خمیر را به قطر نیمسانتیمتر باز میکنیم با کاتر گرد به قطر چهار تا پنج سانتیمتر خمیر را کاتر میزنیم. سپس یک قاشق چایخوری از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را گرد میپیچیم. اطراف خمیر را کاملا جمع میکنیم و آن را در دست گلوله میکنیم. این روش درست کردن قطاب به شکل قطاب یزدی است.
4. پس از اینکه تمام خمیر را به شکل گلولههایی که میان آنها مواد بادامی گذاشتهایم درآوردیم آنها را داخل روغن داغ شناور و سرخ میکنیم.
5. پس از سرخ شدن، قطابها را روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافیشان گرفته شود. وقتی کاملا سرد شدند آن را داخل پودر قندی که با پودر هل مخلوط کردهایم، میغلتانیم.
ارسال نظر