۳۰۷۶۷۲
۵۴۳۹
۵۴۳۹
پ

روش تهیه قطاب بادامی

برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست، ‌بیکینگ‌پودر و زرده تخم‌مرغ را مخلوط کرده و آرد را به‌تدریج به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مایه خمیر شود؛ به طوری که به دست نچسبد. نباید خمیر خیلی هم سفت شود.

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان‌پرست:

روش تهیه قطاب بادامی

مواد لازم:

  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • ماست: ۱۲۰ گرم
  • روغن: ۱۰۰ گرم
  • آرد: به اندازه‌ای که خمیر به دست نچسبد؛ حدودا ۱۶۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • پودر بادام: ۲۵۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۰۰ گرم
  • پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: دو قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

1. برای تهیه خمیر ابتدا روغن جامد، ماست، ‌بیکینگ‌پودر و زرده تخم‌مرغ را مخلوط کرده و آرد را به‌تدریج به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مایه خمیر شود؛ به طوری که به دست نچسبد. نباید خمیر خیلی هم سفت شود.

2.خمیر را در کیسه‌ای نایلونی می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم در دمای محیط یک تا دو ساعت استراحت کند. برای مواد داخلی قطاب پودربادام، پودرقند، پودرهل و روغن مایع را داخل کاسه‌ای با هم مخلوط کرده و کنار می‌گذاریم.

3. خمیر را به قطر نیم‌سانتی‌متر باز می‌کنیم با کاتر گرد به قطر چهار تا پنج سانتی‌متر خمیر را کاتر می‌زنیم. سپس یک قاشق چای‌خوری از مواد را داخل خمیر گذاشته و آن را گرد می‌پیچیم. اطراف خمیر را کاملا جمع می‌کنیم و آن را در دست گلوله می‌کنیم. این روش درست کردن قطاب به شکل قطاب یزدی است.

4. پس از اینکه تمام خمیر را به شکل گلوله‌هایی که میان آنها مواد بادامی گذاشته‌ایم درآوردیم آنها را داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.

5. پس از سرخ شدن، قطاب‌ها را روی دستمال می‌گذاریم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود. وقتی کاملا سرد شدند آن را داخل پودر قندی که با پودر هل مخلوط کرده‌ایم، می‌غلتانیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج