سالاد كاپریس، ساده و خوشگل
برای پر بارتر کردن این سالاد میتوانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقهحلقه و سس خردل استفاده كنید. برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده كنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
برترین ها:
مواد لازم برای 4 نفر
- گوجهفرنگی درشت: ۲ عدد
- پنیر موتزارلا: ۲۰۰ گرم
- ریحان: یك دسته كوچك
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
گوجهفرنگی را به ضخامت 5 میلیمتر ورقهورقه كرده و سر و ته آن را دور بیندازید.
گلولههای پنیر را از آب درآورده و خشك كنید، سپس آنها را به ضخامت گوجهفرنگیها ورقهورقه كنید.
برگهای ریحان را از ساقه جدا كنید. در یك بشقاب یك لایه گوجهفرنگی چیده و روی آن را پنیر قرار دهید. كمی نمك و فلفل سیاه نیمكوب روی آن بپاشید و برگهای ریحان را روی آن بچینید. كمی روغن زیتون را روی آن ریخته و با نان سیاه سرو كنید.
فوت آشپزی
1- برای پر بارتر کردن این سالاد میتوانید از ریحان یا جعفری ساطوری، زیتون حلقهحلقه و سس خردل استفاده كنید.
2- برای تهیه این سالاد از گوجهفرنگی سفت و رسیده استفاده كنید تا دانههای آن از درون گوجهفرنگی خارج نشود.
نظر کاربران
اين الان سالاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سالاد یونانیه روش روغن زیتون میریزن معمولا باپنیری که یکم طعم تندتیزی داشته باشه درست میشه ترکای ترکیه به ادمهای بدعنق تخس میگن کاپریسلی که یکم بااسم این سالاد جورنیست