پنكیك اروپایی با انبه
پنكیكهای اروپایی جزو آسانترین نوع پنكیكهای دنیا محاسبه میشوند و پخت آنها بسیار سریع است. برای درست كردن آن، شما حتی نیازی به ترازوی آشپزخانه نیز ندارید.
برترین ها: پنكیكهای اروپایی جزو آسانترین نوع پنكیكهای دنیا محاسبه میشوند و پخت آنها بسیار سریع است. برای درست كردن آن، شما حتی نیازی به ترازوی آشپزخانه نیز ندارید. تنها چیزی كه باید از آن استفاده كنید یك لیوان است. به همین راحتی میتوانید یك پنكیك خوشمزه درست كنید.
روش تهیه:
موزها را پوست كنده و درون یك كاسه بزرگ ریخته و با چنگال آن را له كنید. نارگیلها را داخل مخلوطكن پودركرده و همراه با ماست درون كاسه بریزید و با هم به خوبی مخلوط كنید تا كاملا درون ظرف كل مواد با هم یكی شود. ظرف را كنار بگذارید. در كاسه دیگر تخممرغ را بشكنید، درهمین حین آرد، شیر و كمی نمك را درون كاسه بریزید و با همزن دستی كل مواد را هم بزنید تا زمانی كه رویه مواد كف كند و مایه شما نرم و یكدست شود. انبه رسیده را از وسط به دونیم كرده و هسته آن را دربیاورید. پشت انبه را با یك چاقو به شكل ضربدر خط بكشید و با انگشت آن قسمت را فشار دهید تا انبه به سمت بیرون بیاید. حالا شما میتوانید با یك چاقو تیز به انبه شكل دهید و به صورت عمودی و افقی (حالت ضربدری) روی آن خطهای عمیق بیندازید. این كار به شما شكل جدیدی از انبه را برای تزیینهایتان نشان میدهد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- موز رسیده: 2عدد
- ماست طبیعی: 250 گرم
- آرد سفید: یك فنجان
- نارگیل پوستكنده: یك مشت
- انبه رسیده: 2عدد
- شیر: یك فنجان
- لیمو: یك عدد
- كره: 25گرم
- نمك: به میزان لازم
- برای پنكیك: یك عدد تخممرغ
موزها را پوست كنده و درون یك كاسه بزرگ ریخته و با چنگال آن را له كنید. نارگیلها را داخل مخلوطكن پودركرده و همراه با ماست درون كاسه بریزید و با هم به خوبی مخلوط كنید تا كاملا درون ظرف كل مواد با هم یكی شود. ظرف را كنار بگذارید. در كاسه دیگر تخممرغ را بشكنید، درهمین حین آرد، شیر و كمی نمك را درون كاسه بریزید و با همزن دستی كل مواد را هم بزنید تا زمانی كه رویه مواد كف كند و مایه شما نرم و یكدست شود. انبه رسیده را از وسط به دونیم كرده و هسته آن را دربیاورید. پشت انبه را با یك چاقو به شكل ضربدر خط بكشید و با انگشت آن قسمت را فشار دهید تا انبه به سمت بیرون بیاید. حالا شما میتوانید با یك چاقو تیز به انبه شكل دهید و به صورت عمودی و افقی (حالت ضربدری) روی آن خطهای عمیق بیندازید. این كار به شما شكل جدیدی از انبه را برای تزیینهایتان نشان میدهد.
برای پخت پنكیك
- برای شروع یك تابه نسبتا بزرگ را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و نصف كره را درون تابه بریزید و درون آن بچرخانید.
- وقتی كه كره كاملا آب شد و تابه به خوبی داغ شد، از یك ملاقه برای ریختن مایه پنكیك استفاده كنید.
- هرملاقهای كه حاوی مایه پنكیك است برای درست كردن یك عدد پنكیك كافی است. پس شما در كمترین زمان میتوانید چند پنكیك درست كنید.
- یك تا دو دقیقه برای پخت هر طرف كافی است پس میتوانید بعد از یك دقیقه پنكیكها را با كاردك آشپزی به سمت دیگر برگردانید تا كاملا هردو طرف آن پخته شود.
- پنكیكهای پخته شده به رنگ قهوهای و گاهی به رنگ طلایی تیره درمیآید.این خود علامتی از پایان پخت غذاست. وقت آن رسیده تا هر پنكیك را درون بشقاب برای سرو قرار دهید.
ارسال نظر