کروستینی؛ خارجکی با سالمون دودی
امروز قرار است طرز تهیه یک نوع غذای خارجی را به شما آموزش دهیم که با سالمون درست می شود. اگر رژیم دارید می توانید به عنوان غذای اصلی از آن استفاده کنید و اگر نه، یک پیش غذای عالی برای شماست.
مواد لازم:
- ۲ عدد گوجه فرنگی کوچک
- یک عدد پیاز کوچک
- نصف قاشق چای خوری نمک
- نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
برای کرم روی نان
- پنیر خامه ای
- قاشق غذا خوری آب لیمو تازه
- 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
- 300 گرم سالمون دودی
- روغن زیتون
- یک عدد نان باگت بزرگ
- یک قاشق غذا خوری کیپر ریز خرد شده
طرز تهیه:
۱. گوجه فرنگی وپیاز را ریز خرد میکنیم و در یک کاسه با هم مخلوط میکنیم و نمک و فلفل میزنیم و به مدت ۱۵ دقیقه کنار میگذاریم.
۲. پنیر خامه ای، آب لیمو، کیپر و رب گوجه فرنگی را مخلوط میکنیم و کرم روی نان آماده است.
۳. نان باگت را برش میزنیم و دو طرف ان را روغن زیتون میزنیم و به مدت ۴ دقیقه در یک تابه ی بزرگ حرارت میدهیم تا تست شود (هر طرف ۲ دقیقه) و شما میتوانید با استفاده از تستر نان ، نان را تست کنید.
۴. روی نان تست شده مخلوط کرم میزنیم و روی آن پیاز و گوجه میریزیم.
۵. سالمون ها را برش میزنیم و روی هر نان تست چند تکه سالمون قرار میدهیم.
ارسال نظر