کباب پیک نیکی، مخصوص سیزده بدر
پیشنهاد ویژه برای آنهایی که می خواهند در پیک نیک کباب بزنند.

مواد لازم برای ۲ نفر
- ۴۰۰ گرم فیله مرغ یا سینه مرغ بدون استخوان
- ۱ عددپیازخرد شده
- ۱ ق س زعفران دم کرده
- ۲ق س رب انار ملس
- ۳ ق س آبلیمو تازه
- ۲ق س ماست
- ۵۰ گرم کره
- ۴ عددسیخ چوبی
- به میزان لازم نمک و فلفل
- گردو به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا مرغ را بهصورت تکههای 4-3 سانتی خرد کنید و آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز خرد شده، آبلیمو و کمی نمک و فلفل هم داخل کاسه بریزید و تکههای مرغ را آغشته به مواد کنید. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2. در یک کاسه ماست و زعفران را باهم مخلوط کنید. بعدازآنکه تکههای مرغ خوب مزه دار شدند، مخلوط ماست و زعفران را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد تکههای مرغ برود.
3. حالا تکههای مرغ را به سیخ بکشید. در یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و آن را روی حرارتکم قرار دهید. حالا سیخها را داخل تابه بچینید تا مرغها پخته و طلایی شوند. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکههای مرغ خوب مغز پخت شوند.
4. رب انار و گردو را باهم مخلوط کنید، سپس آن را داخل تابه روی مرغهابریزید و 5 دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغ برود، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کبابها را سرو کنید.
اگر می خواهید کباب شما ترش تر شود می توانید از رب انار ترش استفاده کنید.
ارسال نظر