۳۰۶۸۳۸
۱ نظر
۵۰۴۰
۱ نظر
۵۰۴۰
پ

۲۴ نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (۱)

بهار که می‌آید طبیعت می‌شود صحنه هنرنمایی گل‌ها و گیاهان رنگارنگ. حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانه‌تان هم ایجاد کنید.

مجله آشپزی مثبت - الهام کاظمی: بهار که می‌آید طبیعت می‌شود صحنه هنرنمایی گل‌ها و گیاهان رنگارنگ. این تابلویی است که هر ساله خداوند با دست و دلبازی تمام برای ما ساکنین این کره خاکی به تصویر می‌کشد تا به ما بیاموزد برای شروع باید مثبت بود، شاد بود... و گل‌گلی بود .

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانه‌تان هم ایجاد کنید. در این مطلب تمام شیرینی‌های پیشنهادی، قالبی گل‌گلی دارند علاوه بر اینها هم ایده‌های تزیین چند مدل غذا و حتی وعده غذایی با تم گل ارائه شده است که به شما برای رسیدن به این فضا کمک می‌کند.

كوكي كره‌اي

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم برای کوکی کره‌ای

  • ١٤٠ گرم كره
  • ٨٠ گرم پودر شكر
  • ١ عدد تخم‌مرغ
  • ٢٠٠ گرم آرد
  • 8 /1 ق م وانيل

طرز تهیه:

۱. كره و پودر شكر را در ظرفی بریزید و با همزن برقي به مدت يك دقيقه بزنيد. تخم‌مرغ و وانيل را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

2. آرد را آرام آرام به مواد اضافه كنید و با دست مخلوط کنید تا خمير لطيفي به دست آید. خمير را با وردنه روی سطح صاف و آردپاشی شده‌ای به ارتفاع 3 میلی متر باز کنید. خمیر را با قالب شيريني دلخواه قالب بزنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

3. فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ دقيقه روشن کنید تا گرم شود. شیرینی‌های قالب خورده را روی سینی فر که داخلش کاغذ روغنی انداخته‌اید بچینید.

4. سینی حاوی شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید و ١٠ تا ١٥ دقيقه صبر کنید. سپس سینی را بیرون آورید و صبر کنید تا کوکی‌ها خنک شوند.


آيسينگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

مواد لازم

  • ١ عدد سفيده تخم‌مرغ
  • ٨٠ گرم پودر شكر
  • ۸ /۱ ق م وانيل


روش کار:

۱. ابتدا سفيده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنيد تا سفيده كمي فرم بگيرد.

۲ پودر شكر را قاشق قاشق به سفيده اضافه كنيد. وانيل را هم بيفزاييد و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا فرم بگيرد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

براي تزیين کوکی‌ها به دو نوع غلظت نياز داريد:

غلظت فلودينگ: براي اينكه آیسینگ شما به اين غلظت برسد، كمي آب به آيسينگ اضافه كنيد تا حدي كه به غلظتي شبيه به غلظت شامپو برسيد. از آیسینگ نوع فلودينگ براي پوشش دادن سطح بيسكويت استفاده مي‌شود.

غلظت پايپينگ: براي انداختن خط و طرح روي بيسكويت‌ها به اين غلظت نياز داريد كه بايد شبيه به غلظت خمير دندان باشد. پس خيلي با احتياط آب را اضافه كنيد..

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

براي رنگ كردن آیسینگ بهتر است اول رنگ مورد نظر را با آيسينگ ترکیب کنید تا به حد دلخواهتان برسد، بعد آيسينگ را رقيق كنيد زيرا گاهي اضافه کردن رنگ باعث رقيق شدن آيسينگ مي‌شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)


نقاشی روی روکش آیسینگ


۱. ابتدا آیسینگ رنگ شده را در قیف پلاستیکی بریزید. نوک قیف را به اندازه مناسب برش بزنید. آیسینگ با رنگ دلخواه را با غلظت فلودينگ روی سطح كوكي بریزید تا همه سطح را پوشش دهيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۲. تا آيسينگ سطح بیسکویت خشك نشده با رنگ دلخواه نقطه‌هايي روي آن بگذارید. حتی می‌توانيد از چند رنگ برای خالدار و در ادامه گل‌دار کردن کوکی استفاده كنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۳. حالا با خلال دندان از يك نقطه شروع كنید به طرح دادن به خالها تا شبیه به گل شوند. به این صورت که با نوک خلال دندان رنگ هر خال را حول يك محور دايره‌اي به صورت حلزوني هدايت کنید تا خال تبدیل به یک غنچه شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۴. براي برگهاي گل هم خلال دندان را به كمي رنگ سبز آغشته کنید و با یک اشاره کوچک روی آیسینگ کنار گل طرح برگ را ایجاد کنید. البته مي‌توانيد همین کار را با آيسينگ سبز انجام دهید به این صورت که یک خال با آیسینگ سبز کنار گل بیندازید و بعد با خلال دندان به آن فرم برگ بدهید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

برای خالدار کردن کناره‌های کوکی ابتدا صبر کنید تا آیسینگ روی سطح کاملا خشک شود و بعد با آیسینگ با غلظت پایپینگ که در قیفی با سر بریده شده خیلی کوچک ریخته‌اید، نقطه‌ها را بگذارید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)


توری بافی باآیسینگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۱. ابتدا آیسنگ های با رنگ دلخواه و غلظت پايپينگ را در قیف بریزید و به اندازه مناسب نوک قیف را ببرید. با دقت خط هایي موازي روی سطح دلخواه بکشید. تا خط هاي كشيده شده كاملا خشك ‌شوند شما می توانید سمت ديگر كوكي را تزیين كنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

۲. بعد از اينكه از خشك شدن خط‌هاي عمودي اطمينان پيدا كرديد شروع کنید به کشیدن خط هاي افقي. در آخر بعد از خشك شدن كامل خط‌ها روزنه‌ها را با رنگ دلخواه پر كنيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

برای این که خطهایتان نازک و تورتان ظریف‌تر و زیباتر شود، سر قیف را خیلی کوچک برش بزنید تا مقدار آیسینگ خیلی کمی از آن بیرون بیاید.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)


طرح گل روی آیسینگ

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

از تكنيك نقاشي مي‌توانيد بعد از خشك شدن كامل سطح آيسينگ استفاده كنيد. به اين صورت كه ابتدا روی کوکی با آیسینگ رنگ دلخواه یک رنگ زمینه بکشید. (سطح کوکی را با آن پوشش دهید). بعد از اینکه سطح کوکی خشک شد، رنگ دلخواه را با آب رقيق كنید و روي آيسينگ به نقاشي بپردازيد.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

فوت و فن

- نكته مهم در این تکنیک اين است كه نبايد رنگ را زياد رقيق كنيد زيرا آيسينگ با آب حل ‌شده، سطح كار سوراخ مي‌شود.

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

- براي تزیين کوکی‌ها با آيسينگ بهتر است آنها را از روز قبل درست كنيد. کوکی‌های تزیین شده با آیسینگ را می‌توانید تا مدت ها در ظرف در بسته در جای خشک و ترجیحا خنک نگه داری کنید.


ایده های دیگر برای گل کاری!

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

24 نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (1)

ادامه دارد ...
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بعد اون همه حمالی خونه تکونی همین مونده شیرینی عید رو هم خودمون درست کنیم
    خانمهای محترم از بشور بساب و اشپزخانه در بیایید و یه کم نفس بکشید و به خودتون برسید عید شده روح و جسمتون رو استراحت بدید و تازه کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج