۲۴ نوع غذا و شیرینی با تِم شکوفه های بهاری (۱)
بهار که میآید طبیعت میشود صحنه هنرنمایی گلها و گیاهان رنگارنگ. حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانهتان هم ایجاد کنید.
حالا نوبت شماست تا از طبیعت الهام بگیرید و همان فضا را در پذیرایی عیدانهتان هم ایجاد کنید. در این مطلب تمام شیرینیهای پیشنهادی، قالبی گلگلی دارند علاوه بر اینها هم ایدههای تزیین چند مدل غذا و حتی وعده غذایی با تم گل ارائه شده است که به شما برای رسیدن به این فضا کمک میکند.
كوكي كرهاي
مواد لازم برای کوکی کرهای
- ١٤٠ گرم كره
- ٨٠ گرم پودر شكر
- ١ عدد تخممرغ
- ٢٠٠ گرم آرد
- 8 /1 ق م وانيل
طرز تهیه:
۱. كره و پودر شكر را در ظرفی بریزید و با همزن برقي به مدت يك دقيقه بزنيد. تخممرغ و وانيل را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.
2. آرد را آرام آرام به مواد اضافه كنید و با دست مخلوط کنید تا خمير لطيفي به دست آید. خمير را با وردنه روی سطح صاف و آردپاشی شدهای به ارتفاع 3 میلی متر باز کنید. خمیر را با قالب شيريني دلخواه قالب بزنيد.
3. فر را با حرارت ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت ١٠ دقيقه روشن کنید تا گرم شود. شیرینیهای قالب خورده را روی سینی فر که داخلش کاغذ روغنی انداختهاید بچینید.
4. سینی حاوی شیرینیها را در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید و ١٠ تا ١٥ دقيقه صبر کنید. سپس سینی را بیرون آورید و صبر کنید تا کوکیها خنک شوند.
آيسينگ
مواد لازم
- ١ عدد سفيده تخممرغ
- ٨٠ گرم پودر شكر
- ۸ /۱ ق م وانيل
روش کار:
۱. ابتدا سفيده تخممرغ را با همزن برقی بزنيد تا سفيده كمي فرم بگيرد.
۲ پودر شكر را قاشق قاشق به سفيده اضافه كنيد. وانيل را هم بيفزاييد و با همزن برقي آنقدر بزنيد تا فرم بگيرد.
براي تزیين کوکیها به دو نوع غلظت نياز داريد:
غلظت فلودينگ: براي اينكه آیسینگ شما به اين غلظت برسد، كمي آب به آيسينگ اضافه كنيد تا حدي كه به غلظتي شبيه به غلظت شامپو برسيد. از آیسینگ نوع فلودينگ براي پوشش دادن سطح بيسكويت استفاده ميشود.
غلظت پايپينگ: براي انداختن خط و طرح روي بيسكويتها به اين غلظت نياز داريد كه بايد شبيه به غلظت خمير دندان باشد. پس خيلي با احتياط آب را اضافه كنيد..
فوت و فن
براي رنگ كردن آیسینگ بهتر است اول رنگ مورد نظر را با آيسينگ ترکیب کنید تا به حد دلخواهتان برسد، بعد آيسينگ را رقيق كنيد زيرا گاهي اضافه کردن رنگ باعث رقيق شدن آيسينگ ميشود.
نقاشی روی روکش آیسینگ
۱. ابتدا آیسینگ رنگ شده را در قیف پلاستیکی بریزید. نوک قیف را به اندازه مناسب برش بزنید. آیسینگ با رنگ دلخواه را با غلظت فلودينگ روی سطح كوكي بریزید تا همه سطح را پوشش دهيد.
۲. تا آيسينگ سطح بیسکویت خشك نشده با رنگ دلخواه نقطههايي روي آن بگذارید. حتی میتوانيد از چند رنگ برای خالدار و در ادامه گلدار کردن کوکی استفاده كنيد.
۳. حالا با خلال دندان از يك نقطه شروع كنید به طرح دادن به خالها تا شبیه به گل شوند. به این صورت که با نوک خلال دندان رنگ هر خال را حول يك محور دايرهاي به صورت حلزوني هدايت کنید تا خال تبدیل به یک غنچه شود.
۴. براي برگهاي گل هم خلال دندان را به كمي رنگ سبز آغشته کنید و با یک اشاره کوچک روی آیسینگ کنار گل طرح برگ را ایجاد کنید. البته ميتوانيد همین کار را با آيسينگ سبز انجام دهید به این صورت که یک خال با آیسینگ سبز کنار گل بیندازید و بعد با خلال دندان به آن فرم برگ بدهید.
فوت و فن
برای خالدار کردن کنارههای کوکی ابتدا صبر کنید تا آیسینگ روی سطح کاملا خشک شود و بعد با آیسینگ با غلظت پایپینگ که در قیفی با سر بریده شده خیلی کوچک ریختهاید، نقطهها را بگذارید.
توری بافی باآیسینگ
۱. ابتدا آیسنگ های با رنگ دلخواه و غلظت پايپينگ را در قیف بریزید و به اندازه مناسب نوک قیف را ببرید. با دقت خط هایي موازي روی سطح دلخواه بکشید. تا خط هاي كشيده شده كاملا خشك شوند شما می توانید سمت ديگر كوكي را تزیين كنيد.
۲. بعد از اينكه از خشك شدن خطهاي عمودي اطمينان پيدا كرديد شروع کنید به کشیدن خط هاي افقي. در آخر بعد از خشك شدن كامل خطها روزنهها را با رنگ دلخواه پر كنيد.
فوت و فن
برای این که خطهایتان نازک و تورتان ظریفتر و زیباتر شود، سر قیف را خیلی کوچک برش بزنید تا مقدار آیسینگ خیلی کمی از آن بیرون بیاید.
طرح گل روی آیسینگ
از تكنيك نقاشي ميتوانيد بعد از خشك شدن كامل سطح آيسينگ استفاده كنيد. به اين صورت كه ابتدا روی کوکی با آیسینگ رنگ دلخواه یک رنگ زمینه بکشید. (سطح کوکی را با آن پوشش دهید). بعد از اینکه سطح کوکی خشک شد، رنگ دلخواه را با آب رقيق كنید و روي آيسينگ به نقاشي بپردازيد.
- نكته مهم در این تکنیک اين است كه نبايد رنگ را زياد رقيق كنيد زيرا آيسينگ با آب حل شده، سطح كار سوراخ ميشود.
- براي تزیين کوکیها با آيسينگ بهتر است آنها را از روز قبل درست كنيد. کوکیهای تزیین شده با آیسینگ را میتوانید تا مدت ها در ظرف در بسته در جای خشک و ترجیحا خنک نگه داری کنید.
ایده های دیگر برای گل کاری!
نظر کاربران
بعد اون همه حمالی خونه تکونی همین مونده شیرینی عید رو هم خودمون درست کنیم
خانمهای محترم از بشور بساب و اشپزخانه در بیایید و یه کم نفس بکشید و به خودتون برسید عید شده روح و جسمتون رو استراحت بدید و تازه کنید