شیرینی نوروزی (۸): شیرینی برنجی
یکی از محبوبترین شیرینیهای ویژه نوروز شیرینی خوش طعم برنجی است. شیرینی ای که بیشتر مردم این سرزمین یک جور خاصی درستش میکنند و روی آن تعصب هم دارند. شیرینی برنجی دامغانیها را هم اگر میخواهید بشناسید این دستور پخت را دنبال کنید.
شیرینی نوروزی (۷): کیک شکلاتی
شیرینی نوروزی (۶): شیرینی نخودچی
شیرینی نوروزی (۵): قلبهای شیرین شکلاتی
شیرینی نوروزی (۴): مینی تارتهای گیلاس
شیرینی نوروزی (۳): بیسکویت دوقلو
شیرینی نوروزی (۲): بیسكویت بدون شکر
شیرینی نوروزی (۱): شیرینی پفکی گردویی
مواد لازم
- ۱۳۰ گرم آرد برنج
- ۳۰ گرم پودرقند
- ۷۰ گرم روغن جامد
- ۱ عدد زرده تخممرغ
- ۳ ق س گلاب
- ۱ ق چ پودرهل
- پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین
طرز تهیه:
1. روغن جامد، پودر قند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.
2. حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.
3. خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالبهای دلخواهتان آن را قالب بزنید.
4. روی تکههای قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کردهاید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی آماده شوند.
نکته
به جای پودر پسته میتوانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید.
ارسال نظر