طعم خوشِ شکلات نارگیلی زیرِ دندان
مادرم و البته من عاشق این شکلات ها هستیم و در نتیجه همیشه شکلات خوری ما پر شکلاته نارگیلیه. من کره و پودر نارگیل رو قاطی می کنم و تو شکلات می زنم اینم یه مدلشه دیگه.
- خامه 100 گرم
- کره 250 گرم
- شکر 300 گرم
- پودر نارگیل 250 گرم
- شکلات 200 گرم
- مارگارین (جابه جایی 6 ق.غ روغن) 80 گرم
طرز تهیه شکلات نارگیلی:
۱- کره و خامه و شکر را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.
۲- پودر نارگیل را اضافه کرده به هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
۳- مواد را در قالب مستطیل شکل ریخته و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۴- بعد از ۲ ساعت مواد را برش زده و در مخلوط شکلات بغلطانید.
۵- شکلات رو روی حرارت غیر مستقیم آب می کنید و مارگارین یا روغن رو بهش اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
ارسال نظر