۳۰۶۳۹۸
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

دسر راحت: سیب کاراملی با عسل و وانیل

بیایید به سیب هایمان شکلی زیبا بدهیم و آنها را به صورت کاراملی میل کنیم. درست کردن سیب کاراملی انقدر راحت است که نمی شود اسمش را دسر گذاشت.

وب سایت سوران: بیایید به سیب هایمان شکلی زیبا بدهیم و آنها را به صورت کاراملی میل کنیم. درست کردن سیب کاراملی انقدر راحت است که نمی شود اسمش را دسر گذاشت.

دسر راحت: سیب کاراملی با عسل و وانیل

مواد اولیه :

  • سیب (سیب قرمز خنک شده در یخچال حداقل بمدت ۱ ساعت) ۴ عدد
  • خامه (خامه پر چرب) ۲۳۵ گرم
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • عسل ۱ فنجان
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

1.سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و داخل هریک از سیب ها یک سیخ چوبی فرو کنید.

2.داخل یک تابه چهار لیتری، خامه و نمک را روی حرارت متوسط گرم کنید و هم بزنید سپس با عسل مخلوط کنید تا به جوش آید و گاه گاهی آنها را هم بزنید و بگذارید بجوشند و مداوم به مدت 30 دقیقه هم بزنید تا اینکه دمای خامه به 125 درجه سانتیگراد (260 درجه فارنهایت) برسد.

3.تابه را از روی حرارت بردارید و با وانیل مخلوط کنید. کارامل را به مدت 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.

4.سیب های خنک و تمیز را به وسیله سیخ چوبی داخل کارامل فرو کنید و سیب ها را روی سینی پوشیده از کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج