۳۰۵۹۲۶
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

شیرینی نوروزی (۴): مینی تارت‌های گیلاس

این تارت خوشمزه را میتوانید برای سفره عیدتان درست کنید و از آن لذت ببرید. با درست کردن این تارت سفره تان از بقیه خیلی متفاوت تر می شود.

وب سایت مواد لازم: این تارت خوشمزه را میتوانید برای سفره عیدتان درست کنید و از آن لذت ببرید. با درست کردن این تارت سفره تان از بقیه خیلی متفاوت تر می شود.

شیرینی نوروزی (4): مینی تارت‌های گیلاس

طرز تهیه:


1.آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

2. آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.

3. خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

4. در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.

5. خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.

6. ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم ( مطابق عکس ).

7. تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.

8. قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

مواد لازم برای خمیر :

  • آرد 2 فنجان
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • 150 گرم کره سرد
  • 1/2 فنجان آب سرد
  • 1 تخم مرغ
مواد لازم برای داخل خمیر:
  • یک کیلو گیلاس
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • کره یک قاشق غذا خوری سرد
  • یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
  • 1/4 فنجان خرد شده پسته
همچنین شما میتوانید از آلبالو بجای گیلاس استفاده کنید و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر بیشتر به آلبالو اضافه کنید چون آلبالو کمی ترش تر از گیلاس است.

1.آرد و شکر و نمک را مخلوط میکنیم و بعد تکه های کره خرد شده را به آن اضافه کرده و در میکسر مخلوط میکنیم

2.آب سر را به خمیر اضافه میکنیم

3.خمیر را ورز میدهیم

4.خمیر را در پوشش پلاستیکی قرار میدهیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم

5.هسته ی گیلاس را جدا کرده

6.روی گیلاس ها آب لیمو و شکر میریزیم

7.پسته خرد شده را اضافه میکنیم

8.خمیر را باز کرده و در قالب چرب شده قرار میدهیم و گیلاس ها را داخل آن میریزیم و کره ی تکه تکه شده را به آنها اضافه میکنیم.

9.خمیر را تا نیمه روی گیلاس ها می پوشانیم و تخم مرغ هم زده شده را روی خمیر میزنیم و کمی شکر روی ان میریزیم.

10. به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه قرار میدهیم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج