شیرینی نوروزی (۱): شیرینی پفکی گردویی
برای شما که می خوایید برای بار اول درست کنید بهتره با نصف مواد تهیه کنید، چرا که تجربه اولتون هست و این مقدار خیلی زیاد میشه و واقعا حوصله می خواد که با قاشق چایخوری قاشق قاشق بذارید و یه سینی فر هم کوچیکه نیاز به دو تا سینی فر دارید.
- زرده تخم مرغ ۷ عدد
- پودر قند ۲۷۵ گرم
- گردو ۲۵۰ گرم
- گلاب ۱ قطره
- وانیل کمی
- پودر پسته برای تزئین
1.نکته مهم اینه که همیشه مواد رو از قبل آماده کنیم تا به دمای محیط برسه .برای همین تخم مرغ ها رو حدود ۴ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دما محیط برسه بعد زرده و سفیده را جدا کنید.
2. زرده ها رو تو یه ظرف مناسب ریخته و با هم زن آنقدر بزنید تا سفید بشه بعد از اینکه سفید شد وانیل هم اضافه کنید با یه قطره گلاب زیاد گلاب نریزین چون مایع شل می شه سپس پودر قند رو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شه پس از آن گردو هایی را که ریز کردیم به شکل پودر نباشه به شکل قطعات ریز گردو را اضافه می کنیم بعد از اضافه کردن گردو با قاشق هم بزنیدتا گردو به صورت یکسان در تمام قسمت ها پخش بشه.
3.سپس به کمک دو تا قاشق چایخوری به صورت ریز کف سینی فر که کاغذ مخصوص گذاشتید قرار دهید هر چه ریز تر باشه قشنگ تر می شه. برای تزیین هم از پودرپسته استفاده کنید سپس توی فر قرار بدین این شیرینی خیلی زود آماده میشه یه ربع یا ٢٠ دقیقه ای پخته.
ارسال نظر