دسر میوه های استوایی
دسرهای میوه ای بسیار متداول و محبوبند و این نوع سبک و معطر نیز از این قاعده مستثنی نیست .
مواد لازم :
- انبه متوسط رسیده : ۱ عدد
- کیوی : ۲ عدد
- موز متوسط : ۱ عدد
- آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
- پوست ریز رنده شده لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ متوسط : ۲ عدد
- کاستارد کنسروی کم چرب : ۴۲۵ گرم
- اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری
- میوه پشن فروت : ۲ عدد
طرز تهیه :
1. برای پوست کندن انبه , گوشت آن را برش دهید و هسته آن را در بیاورید . میوه آن را پس از پوست کندن درشت خرد نموده و درون غذا ساز یا مخلوط کن بزنید تا صاف و نرم شود یا با چنگال آن را له نمایید .
2. کیوی را پوست گرفته , آن را به قطعات کوچک خرد نمایید و درون یک کاسه بریزید . موز را پوست کنده و خرد نمایید و به کاسه اضافه نمایید . میوه ها را با آب و پوست لیمو مخلوط نموده و خوب هم بزنید .
3. در یک کاسه غیر چرب و تمیز , سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفت شود . سپس به آرامی کاستارد و اسانس وانیل را داخل آن ریخته , هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
4. میوه های خرد شده و پوره انبه با مخلوط کاستارد را یکی در میان در 4 لیوان بلند ریخته و روی آن را با یک لایه خامه بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود .
5. پشن فروت را نصف نمایید , با یک قاشق دانه های خوراکی آن را درآورده و روی دسر میوه های استوایی بریزید . هر کدام از دسر ها را با پوست لیمو تزیین نموده و سرو نمایید .
ارسال نظر