طعم بی نظیر خامه در کنسومه قارچ
کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم کنسومه قارچ
- سینه مرغ نگینی : 1 پیمانه
- قارچ خردشده : ۲۰۰ گرم
- آرد : ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- خامه : ۱ پاکت
- عصاره مرغ : دو عدد
- تخم مرغ آبپز : یک عدد
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- آبلیمو : به میزان لازم
- کره : ۵۰ گرم
طرز تهیه کنسومه قارچ
۱. قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .
۲. آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .
۳. خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .
۴. آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .
۵. در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .
نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ
۱ . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید .
۲ . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از ۳۰ دقیقه به کنسومه اضافه شود .
۳.کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد.
۴. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
۵. کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
ارسال نظر