شیرینی نوروزی (۵): قلبهای شیرین شکلاتی
قلب های شیرین شکلاتی از مجموعه دستورغذایی های عید مارتا استوارت است که سایت ما دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
شیرینی نوروزی (۴): مینی تارتهای گیلاس
شیرینی نوروزی (۳): بیسکویت دوقلو
شیرینی نوروزی (۲): بیسكویت بدون شکر
شیرینی نوروزی (۱): شیرینی پفکی گردویی
- ۱ پیمانه آرد
- ۱/۴ پیمانه پودر کاکائو
- ۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
- ۱۲۰ گرم شکلات
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
- ۱ عدد تخم مرغ
1. از قبل، فر را با حرارت 170 درجه سانتی گراد گرم کنید.در ظرفی، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
2. در ظرف دیگری بر روی قابلمه ای از آب جوش، شکلات، کره و شکر قهوه ای را مدام هم بزنید تا کاملا آب شود. سپس آن از روی حرارت برداشته و اجازه دهید اندکی خنک شود.
3.تخم مرغ را به ترکیب شکلات اضافه کنید و با درجه پایین همزن برقی تا با هم خوب ترکیب شوند، بزنید. ترکیب آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.
4.خمیر را به دو قسمت کنید و هر یک را روی کاغذ روغنی و به پهنای نیم سانتی متر باز کنید و در سینی فر قرار دهید و به مدت حدود 20 دقیقه تا سفت شوند، در فریزر بگذارید.
5.ابتدا با یک نیمه از خمیر کار کنید. آن را روی سطح کار برگردانید، کاغذ روغنی را جدا کنید. با استفاده از قالب طرح قلب (به سایز 5 سانتی متر) خمیر را قالب بزنید و در سینی فر به فاصله یک و نیم سانتی متر از هم قرار دهید. حالا با نیمه دیگر خمیر کار کنید.
6.آن ها را برای 8 تا 10 دقیقه تا سفت شوند و عطرشان بلند شود، در فر بگذارید. برای خنک شدن، آن ها را روی توری قرار دهید.
ارسال نظر