پیراشکیِ مارچوبه با سس آلو سیاه
پیراشکی مارچوبه به عنوان قسمتی از وعده غذایی اصلی سرو می گردند و اگر آن ها را هنگام میل نمودن در سس آلو فرو ببرید, عصرانه بسیار خوشمزه خواهد بود.
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مارچوبه :
- سر مارچوبه باریک : 100 گرم
- فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده : 1 عدد
- جوانه لوبیا : 50 گرم
- سس آلوی سیاه : 2 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- ورقه نازک خمیر : 8 عدد
- روغن جهت سرخ کردن : مقداری
۱. مارچوبه , فلفل دلمه ای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید .
۲. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند .
۳. زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید .
۴. ورقه های خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید .
۵. کمی مخلوط مارچوبه و فلفل دلمه ای قرمز را بر روی قسمت انتهایی هر ورقه خمیر بریزید و با قلم مو لبه های خمیر را به زرده تخم مرغ آغشته سازید .
۶. داخل تمام ورقه های خمیر را پر نمایید , آن ها را بپیچید و سر و ته خمیر ها را ببندید .
۷. روغن را در ماهیتابه و یا وک بزرگی حرارت دهید . هر بار ۲ پیراشکی را در روغن داغ به مدت ۴ تا ۵ دقیقه سرخ نمایید تا برشته شوند .
۸. بسته های مارچوبه را با یک کفگیر یا قاشق سوراخ دار از روغن خارج نموده , روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود .
۹. پیراشکی های آماده را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بچینید و بلافاصله سرو نمایید .
ارسال نظر