سوپ گوجه فرنگی
ایتالیایی بازی در آشپزخانه
برای تهیه انواع سوپ و سس ها , گوجه فرنگی های بیضی شکل مناسب تر هستند , چرا که نسبت به گوجه فرنگی های گرد , سفت تر و کم آب ترند .
مواد لازم جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :
- کره : 4 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ خرد شده : 1 عدد
- عصاره سبزیجات : 600 میلی لیتر
- پوره گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده : 900 گرم
- جوش شیرین : مقداری
- پاستا مارپیچی : 225 گرم
- شکر دانه ریز : 1 قاشق غذاخوری
- خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- برگ ریز و تازه ریحان بازل برای تزیین : مقداری
- کروتن برشته برای سرو : مقداری
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :
۱. کره را داخل قابلمه ای بزرگ آب نمایید . پیاز خرد شده را به آن افزوده , به مدت ۳ دقیقه تفت دهید . ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره سبزیجات را درون ظرف ریخته و با گوجه فرنگی خرد شده و جوش شیرین هم بزنید . مخلوط را به دمای جوش برسانید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد.
۲. قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود . سوپ را به وسیله مخلوط کن پوره نمایید و یا با فشار پشت قاشق چوبی از یک صافی ریز عبور داده و دوباره به قابلمه برگردانید .
۳. باقی مانده عصاره سبزیجات و ماکارونی مارپیچ را به قابلمه بیافزایید و برای طعم بهتر کمی نمک و فلفل به آن بزنید .
۴. شکر را به محتویات قابلمه بیافزایید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند . سپس حرارت را کم نموده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه دیگر به آرامی بجوشند .
۵. سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی را در ظرف سوپ خوری ریخته و روی آن خامه بریزید و با برگ های ریحان تزیین نمایید و بلافاصله با نان های کروتن برشته سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی :
برای تهیه سوپ گوجه فرنگی ایتالیایی , نصف مقدار عصاره سبزیجات و ۳۰۰ میلی لیتر آب هویج را به همراه ۱۷۵ گرم هویج رنده شده , به این طرز تهیه اضافه نمایید . هویج را همزمان با پیاز به مواد بیافزایید .
ارسال نظر