ترایفل موزی و نوتلا
ترایفل به این خوشمزهای، مگه داریم؟!
وقتی در یک دسر، موز و خامه و نوتلا با هم یک جا جمع شده باشند، شما دیگر چه چیزی بهتر از این می خواهید؟ امروز برای شما طرز تهیه نوعی ترایفل را آموزش می دهیم که همه این مواد خوشمزه در آن استفاده شده اند.
- موز حلقه شده 2 عدد
- عصاره ی وانیل 1/2ق غ
- خامه پرچرب 1/2فنجان
- پودر شکر 2 ق غ
- کره ذوب شده 2 ق غ
- بیسکوئیت اورئو 10 عدد
- پنیر خامه ای 1/3فنجان
- عصاره وانیل 1/2ق غ
- نوتلای فندقی 1/2فنجان
- خامه پرچرب 1/2فنجان
- پودر شکر 1/3فنجان
طرز تهیه :
۱.بیسکوئیت هارو خرد کنید.(بیسکوئیتهارو در کیسه بزرگ زیپ لاک پر کنید و با استفاده از وردنه بیسکوئیتهارو خرد کنید)
۲.بیسکوئیتهای خرد شده را در کاسه ای ریخته و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و تا زمانیکه بیسکوئیتها کاملا با کره مخلوط شوند هم بزنید.
۳.سپس مخلوط بیسکوئیت و کره را بمدت ۵ دقیقه در فربا حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید.
بعد از فر خارج کرده و اجازه دهید در دمای آشپزخانه خنک شود.
(بیسکوئیتها بعد از خارج کردن از فر زمانیکه داغ هستند نرم و روغنی هستند ولی وقتی که خنک شود ترد میشوند.)
طرز تهیه قسمت خامه رویی برای تزئین:
۱.خانه پرچرب رو در کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا زمانیکه غلیظ و یکدست بشه،همچنان که هم میزنید عصاره ی وانیل و پودر شکر رو اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا زمانیکه خامه فرم بگیرد و حالت سفت و انبوهی داشته باشد ،سپس در فریزر قرار دهید.
طرز تهیه قسمت خامه نوتلا:
۱. پنیر خامه ای را در کاسه ریخته و توسط همزن برقی هم میزنیم تا زمانیکه پنیر خامه ای روان بشه.
۲. نوتلا را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط پنیر و نوتلا کاملا یکدست بشه.
۳. سپس خامه پرچرب رو اضافه کرده و تا زمانیکه فرم بگیرد هم میزنیم .
۴. همزمان با همزدن پودر شکر و عصاره وانیل رو اضافه کنید و میکس کردن را تا زمانی ادامه داده که نرم و یکدست و فرم بگیرد.
۵. لیوانهارو آماده کرده و مقداری از مخلوط بیسکوئیت خرد شده و کره را در کف لیوانها بریزید.
۶. در لایه ی بعد توسط قیف از خامه نوتلایی را بریزید .
۷. در لایه بعدی موز حلقه شده رو بهمراه بیسکوئیت بریزید .
۸. و به همین دوش لایه هارو پر کنید و در انتها توسط قیف خامه ی فرم گرفته سفید رنگ رو بریزید و تزئین کنید.
ارسال نظر