۳۰۲۸۲۷
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

عطر خوش زنجبیل، در دسر برنج پرتقالی

این دسر برنج پرتقالی خوش طعم در طرز تهیه آن از زنجبیل و پرتقال تازه استفاده می گردد و در نتیجه عطر و بوی خوش و بسیار عالی دارد.

وب سایت آشپز باشی: این دسر برنج پرتقالی خوش طعم در طرز تهیه آن از زنجبیل و پرتقال تازه استفاده می گردد و در نتیجه عطر و بوی خوش و بسیار عالی دارد.

عطر خوش زنجبیل، در دسر برنج پرتقالی

مواد لازم :

  • برنج مخصوص پودینگ : 160 گرم
  • آب پرتقال تازه : 225 میلی لیتر
  • نمک : مقداری
  • شیر : 500 میلی لیتر
  • غلاف وانیل به دو نیم شده : 1 عدد
  • ریشه زنجبیل تازه پوست کنده و کمی کوبیده شده : 5 سانتیمتر
  • شکر : 200 گرم
  • خامه پر چرب : 50 میلی لیتر
  • کره : 2 قاشق غذاخوری
  • پرتقال هسته گرفته : 6 عدد
  • مربای زنجبیل باریک خلال شده : 2 قطعه
  • شربت مربا زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
  • زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج : مقداری

طرز تهیه :

۱. برنج را همراه آب پرتقال و نمک در قابلمه ای بزرگ و چدنی بریزید و حرارت دهید تا به جوش آید , کف روی آن را بگیرید . حرارت را کم نمایید تا برنج حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و گاهی هم بزنید تا آب پرتقال جذب شود .

۲. به تدریج شیر را به آن اضافه نموده , غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و ۳۰ دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید , زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج نمایید .

۳. نیمی از شکر , نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط نموده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود , به هم زدن ادامه دهید . اجازه دهید برنج خنک شود . سپس باقی مانده خامه را اضافه نموده هم بزنید . مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق , کنار بگذارید .

۴. پوست پرتقال ها را جدا نمایید و نگه دارید . هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد . هسته ی آنها را خارج نمایید . پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده , داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط نمایید . مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید .

۵. در همین فاصله , پوست پرتقال ها را باریک رشته نموده و حدود ۱ دقیقه در آب خیس نمایید . آن ها را آبکش نموده و بشویید . ۲۲۵ میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید . رشته های پوست پرتقال را اضافه نموده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد , سپس اجازه دهید خنک شود .

۶. پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید . با پرتقال سرد شده تزیین نموده , سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج