عطر خوش زنجبیل، در دسر برنج پرتقالی
این دسر برنج پرتقالی خوش طعم در طرز تهیه آن از زنجبیل و پرتقال تازه استفاده می گردد و در نتیجه عطر و بوی خوش و بسیار عالی دارد.
مواد لازم :
- برنج مخصوص پودینگ : 160 گرم
- آب پرتقال تازه : 225 میلی لیتر
- نمک : مقداری
- شیر : 500 میلی لیتر
- غلاف وانیل به دو نیم شده : 1 عدد
- ریشه زنجبیل تازه پوست کنده و کمی کوبیده شده : 5 سانتیمتر
- شکر : 200 گرم
- خامه پر چرب : 50 میلی لیتر
- کره : 2 قاشق غذاخوری
- پرتقال هسته گرفته : 6 عدد
- مربای زنجبیل باریک خلال شده : 2 قطعه
- شربت مربا زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
- زنجبیل آسیاب شده برای پاشیدن روی برنج : مقداری
طرز تهیه :
۲. به تدریج شیر را به آن اضافه نموده , غلاف وانیل و زنجبیل تازه را افزوده و ۳۰ دقیقه دیگر آهسته مواد را بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر جذب شده و برنج نرم شود . قابلمه را از روی حرارت بردارید , زنجبیل و غلاف وانیل را از آن خارج نمایید .
۳. نیمی از شکر , نیمی از خامه و کره را با برنج مخلوط نموده و تا زمانی که شکر حل شده و کره آب شود , به هم زدن ادامه دهید . اجازه دهید برنج خنک شود . سپس باقی مانده خامه را اضافه نموده هم بزنید . مخلوط را به کاسه ی مخصوص سرو انتقال داده و روی کاسه را بپوشانید و در دمای اتاق , کنار بگذارید .
۴. پوست پرتقال ها را جدا نمایید و نگه دارید . هنگام کار با پرتقال ها دست خود را روی یک کاسه بگیرید تا آب پرتقال ها داخل آن بریزد . هسته ی آنها را خارج نمایید . پره های پرتقال را از پوستشان بیرون آورده , داخل کاسه بریزید و با شربت و مربای زنجبیل مخلوط نمایید . مخلوط را برای سرد شدن داخل یخچال قرار دهید .
۵. در همین فاصله , پوست پرتقال ها را باریک رشته نموده و حدود ۱ دقیقه در آب خیس نمایید . آن ها را آبکش نموده و بشویید . ۲۲۵ میلی لیتر آب را با باقی شکر بجوشانید . رشته های پوست پرتقال را اضافه نموده و با حرارت کم بجوشانید تا حجم شربت به نصف کاهش یابد , سپس اجازه دهید خنک شود .
۶. پودینگ را در ظرفی زینتی یا فنجان های بلور جداگانه برای هر نفر سرو نمایید . با پرتقال سرد شده تزیین نموده , سپس کارامل پوست پرتقال را روی پودینگ ها قرار داده و زنجبیل آسیاب شده را روی آن بپاشید
ارسال نظر