طرز تهیه فلافل هویج با سس کنجد
طرز تهیه فلافل را همه بلدند و تقریبا برای یکبار هم که شده آن را درست کرده اند. اما اینبار کمی متفاوت عمل کرده ایم و طرز تهیه فلافل با هویج را به شما آموزش داده ایم. بد نیست یکبار هم این را امتحان کنید.
وب سایت ایران کوک: طرز تهیه فلافل را همه بلدند و تقریبا برای یکبار هم که شده آن را درست کرده اند. اما اینبار کمی متفاوت عمل کرده ایم و طرز تهیه فلافل با هویج را به شما آموزش داده ایم. بد نیست یکبار هم این را امتحان کنید.
مواد لازم:
- سیر 2 حبه
- جعفریِ تازه یک دسته
- پودر زیره ی سبز 1 قاشق سوپخوری
- پودر گشنیز 1 قاشق سوپخوری
- پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
- نخود پخته 400 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- هویج 2 عدد
- لیمو ترش بزرگ 1 عدد
- ماست ساده 150 گرم یا 3/2 پیمانه
- سس کنجد 1 قاشق سوپخوری
- پیاز قرمز ۱ عدد
- نعنای تازه یک مشت
- نان تورتیلا یا نان پیتا به میزان دلخواه برای سرو کردن
- ترشی فلفل به دلخواه
۱. سیر و جعفری را درشت خرد کنید، ساقه های جعفری را هم می توانید استفاده کنید. آنها را در یک غذاساز ریخته و با ادویه، نخود و تخم مرغ مخلوط کنید. آنقدر به مخلوط کردن ادامه دهید تا یک مخلوط نسبتا خشک بدست آورید. اگر غذاساز ندارید نخود را با گوشت کوب له کرده و سیر و سبزیجات را نیز کاملا خرد کرده و با هم مخلوط کنید.
۳.مخلوط را هم بزنید و سپس مخلوط را بادست به شکل ۱۲ گلوله درآورید. اگر میخواهید بعدا آن را بخورید، می توانید فلافل ها را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.
۴. کمی روغن را در یک ماهیتابه ی نچسب ریخته و حرارت دهید، سپس هر طرف فلافل ها را حدود ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. وسوسه نشوید تا روغن بیشتری بریزید زیرا این کار باعث می شود فلافل ها وا برود.
۶. تورتیلا ها یا نان های پیتا را در مایکروفر یا در یک قابلمه ی داغ بر اساس دستورالعمل روی بسته بندی گرم کنید، سپس فلافل را با ماست، کنجد، سالاد پیاز و ترشی فلفل سرو کنید.
ارسال نظر