ته چین اسفناج؛ دلخوشی گیاهخوارها
بیایید یک غذایی درست کنیم که هم خوشمزه باشد و هم ارزش غذایی بالایی داشته باشد. اسفناج هم برای گیاهخوارها نامی آشناست و هم دارای ارزش غذایی بالایی است. بنابراین طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- برنج: ۶۰۰ گرم
- مرغ: یك سینه كامل
- پیاز: یك عدد كوچك
- ماست شیرین: یك و یك دوم پیمانه
- زرده تخممرغ: ۴ عدد
- اسفناج پخته و سرخ شده: ۵۰۰ گرم
- پیاز سرخ شده: ۲ قاشق غذاخوری
- كره، روغن مایع و نمك: به میزان لازم
- زعفران آب كرده: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ابتدا سینههای مرغ را بدون استخوان كرده و به شكل انگشتی خرد میكنیم. پیاز را نیز ریز خرد كرده و هر دوی آنها را با مقداری روغن مایع، نمك و زعفران آب كرده با حرارت زیاد سرخ میكنیم تا استیكی شود. ترجیحا بهتر است این كار را در ماهیتابه چدنی انجام دهیم.
2. سپس 4 تا 5 پیمانه آب داخل قابلمه مناسب برای برنج به جوش میآوریم و برنج را همراه نمك داخل آن میریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده، داخل كاسهای ماست، زعفران، زردههای تخممرغ و برنج را با هم مخلوط میكنیم.
3. قالبی مناسب برای این مقدار برنج را بنا به سلیقه انتخاب كرده و كف آن مقداری روغن میریزیم. نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده، مرغهای آماده شده را با اسفناج و پیاز سرخ شده مخلوط كرده و روی پلو میریزیم. سپس بقیه پلو را روی مواد در قالب فشرده میكنیم.
4. در آخر روی كل برنج را مقداری كره ذوب شده میریزیم و با یك ورق فویل روی آن را میپوشانیم. قالب را به مدت حدودا یك ساعت و نیم روی پنجره وسط فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كردهایم میپزیم.
5.گیاهخوارها می توانند همین غذا را بدون مرغ درست کنند.
نظر کاربران
سلام!
عنوان مطلب را متوجه نشدم!!!
دلخوشی گیاه خواهرها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
اصلا درست نیست!!
لطفا اصلاح کنید
خوشمزه تر از ته چین اسفناج !! امکان ندارد وجود داشته باشد بخصوص ته چینهایی که سمنانیها و یا سنگسرها درست می کنند .