۳۰۰۸۷۳
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

با این چیزکیک پرتقالی شوید

حالا دیگر وقتش رسیده که از بین چیزکیک ها چیزکیک پرتقال را درست کنیم. دزست کردن این چیز کیک خوشمزه را تا زمانی که فصل پرتقال تمام نشده به شما توصیه می کنیم.

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدان پرست: حالا دیگر وقتش رسیده که از بین چیزکیک ها چیزکیک پرتقال را درست کنیم. دزست کردن این چیز کیک خوشمزه را تا زمانی که فصل پرتقال تمام نشده به شما توصیه می کنیم.

با این چیزکیک پرتقالی شوید

مواد لازم:

  • پنیر لبنه: ۴۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • تخم‌مرغ کامل: یک عدد
  • خامه قنادی: ۴۰۰ گرم
  • شكر: ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۳قاشق سوپخوری
  • آب سرد: یك‌دوم لیوان
  • رنگ نارنجی خوراکی: چند قطره
  • آب پرتقال: یک لیوان

روش تهیه:

1. ابتدا شكر، زرده‌های تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط می‌كنیم تا جایی که پف کنند. سپس آب پرتقال را اضافه کرده، هم می‌زنیم و مواد را همراه آب پرتقال داخل کرم‌پزی روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا كرم به جوش آید. وقتی به نقطه جوش رسید فورا مواد را از روی حرارت برمی‌داریم و كنار می‌گذاریم تا سرد شود.

2. در این فاصله سیروپ پرتقال، پنیر لبنه و خامه مخصوص قنادی را با درجه کند همزن برقی با هم مخلوط می‌کنیم و مایه تخم‌مرغ را داخل آن می ریزیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب می‌كنیم و داخل كرم می‌ریزیم. همیشه به این نكته دقت می‌كنیم كه كرم و ژلاتین هیچ‌كدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.

3. کرم را داخل قالب می‌ریزیم و به مدت شش ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. بهتر است مواد چیزکیک را داخل قالب کم‌عمق بریزیم و روی کیک برگردانیم. برای این کار از یک‌سوم میزان کیک بادام و پرتقال در قالب گرد 30 سانتی‌متری استفاده می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج