کِرم نارگیل با نان رولت عالی میشه!
بعضی اوقات کیک اسفنجی ساده درست می کنید، و یا شاید در منزل نان رولت هایی دارید که هوس می کنید انها را بخورید. اما دلتان خامه یا کرمی می خواهد که کیکتان را همراهی کند. کرم نارگیل را به شما پیشنهاد می کنیم.
مواد لازم:
- پنیرخامهای: ۳۰۰گرم
- خامه فرم گرفته: ۴۰۰گرم
- شکر: ۱۵۰گرم
- پودرنارگیل: یک پیمانه
- ژلاتین: ۱۲ورق
- زرده تخممرغ: ۶ عدد
- شیرنارگیل: یک پیمانه(۲۵۰ میلیلیتر)
روش تهیه:
1. ابتدا زردههای تخممرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی خوب هم میزنیم تا پف کنند. سپس شیرنارگیل را به زردهها اضافه میکنیم، همه را با هم داخل ظرف مخصوص کرمپزی ریخته، روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا مواد به جوش آید و زردهها بپزند. نارگیل را به مخلوط حاصل اضافه کرده و ظرف را کنار میگذاریم تا خنک شود.
2. در این فرصت پنیرخامهای و خامه را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شوند. ورقههای ژلاتین را نیز داخل آب سرد قرار میدهیم و وقتی که نرم شدند از داخل آب بیرون آورده و داخل ظرفی مناسب روی بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شوند. همه مواد را توسط درجه کُند همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شود.
3. مواد را داخل قالب مورد نظر که من در اینجا از میگنو پورشن استفاده کرده و کف قالب را نان رولت قرار دادهام ریخته و به مدت8 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده، تزیین میکنیم.
ارسال نظر