حس بهاری با «کاپ کیک بادام و پرتقال»
در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک بادام را به شما آموزش می دهیم، در آخر روی آن مارمالاد پرتقال می ریزیم. اینکه بخواهید روی آن را با خامه و میوه های خشک تزیین کنید، به سلیقه خودتان بستگی دارد.
مواد لازم:
- آرد: ۲۲۵گرم
- پودر بادام: ۶۰گرم
- تخممرغ: دو عدد
- شكرسفید: ۱۷۵گرم
- آب لیموترش:۳ قاشق غذاخوری
- اسانس پرتقال: ۲ قطره
- كره: ۱۲۵گرم
- پنیرماسکارپونه: ۷۵گرم
- وانیل: یك قاشق چایخوری
- مارمالاد پرتقال: به میزان دلخواه
- بکینگ پودر: یك چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. برای تهیه مافین ابتدا كره و پنیر را با همزن برقی به هم میزنیم تا یكدست شوند. شكر را به آنها اضافه كرده و با همزن برقی به هم زدن ادامه میدهیم. وانیل،آب لیمو ترش، اسانس پرتقال، تخممرغها را به آن اضافه میكنیم و آنقدر به هم میزنیم تا مواد پف كرده و یكدست شوند.
2. آردو بیکینگ پودر و بادام را به مواد اضافه كرده، همه را با هم با همزن برقی هم میزنیم تا مایه کاملا یکدست شود. از مواد داخل کپسول های مافین می گذاریم طوری که دوسو م از آنها پر شود.سپس وسط آن یک قاشق چایخوری مارمالاد قرار می دهیم. مافین ها را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم.
3. وقتی روی مافین ها طلایی شد آنها را از فر خارج میکنیم. پس از پخت می توانیم روی مافین ها یک قاشق سوپخوری شهد مارمالاد بریزیم و با انواع کرم یا خامه و پرتقال خشک تزیین کنیم.
ارسال نظر