صبحانه هندی، با شیربرنج هندی
شیربرنج هندی، در اصل Palada Pradhaman صبحانهای خوشمزه و مقوی است که میزان شیر آن را مینوان بسته به نیازمان افزایش دهیم و سرد یا گرم میل کنیم.
مواد لازم :
- شیر 2 پیمانه
- برنج ½ پیمانه
- شکر ½ پیمانه
- بادام هندی 2 قاشق سوپخوری
- کره آب شده 1 قاشق غذاخوری
- کشمش 1 قاشق غذاخوری
- پودر هل کمی
طرز تهیه:
2. مواد را از تابه خارج کرده، برنج رادر همان تابه قبلی ریخته، سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود و بعد شیر را به آن اضافه می کنیم.
3. هنگامی که شیر شروع به جوشیدن کرد حرارت را ملایم کرده مدام هم میزنیم تا جایی که برنج نرم شده، مقدار شیر نصف شود و ترکیب غلیظ و پودینگی داشته باشیم .
4. در این مرحله شکر را همراه با پودر هل ترکیب میکنیم و حرارت میدهیم شعله را برای 3 تا 5 دقیقه کم میکنیم تا قوام پیدا کرده و نیمه غلیظ شود، سپس شعله را خاموش میکنیم.
5. در انتها با بادام هندی و کشمش تزیین میکنیم، سرد یا گرم سرو کنیم. طرز تهیه شیر برنج بادام را در این جا یاد گرفتیم.
ارسال نظر