پاستا فسیلی با سس پریماورا و کوفته مرغ
در این مطلب می خواهیم طرز تهیه پاستای فسیلی با نوعی سس را به شما آموزش دهیم. اغلب در پاستاها از گوشت چزخ کرده و قارچ استفاده می کنیم. اما در اینجا گوشت بوقلمون یا مرغ را به شما پیشنهاد کرده ایم.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون ۱ کیلوگرم
- هویج رنده شده نصف پیمانه
- پیاز یک چهارم پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- ادویه یک ق س
- نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
- سس پریماورا
- پاستا فسیلی، یک بسته
طرز تهیه:
۱. یک گیلوگرم گوشت چرخ کرده مرغ یا بوقلمون را با نصف پیمانه هویج رنده و پخته شده ، یک چهارم پیمانه پیاز ،دو عدد تخم مرغ ،یک ق س ادویه، کمی نمک ،فلفل و پودر سیر مخلوط کنید و به صورت گلوله های ریز در آورید.
۲. این کوفته ها را در کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. کوفته ها را داخل سس بریزید و در صورت دلخواه مقداری هم کدوی خلال شده و کمی تفت داده شده به این سس اضافه کنید.
۳. پاستای فسیلی را طبق معمول در آب جوش بجوشانید و بعد از پختن، سس را روی پاستا بریزید و سرو کنید یا اینکه همراه با پاستا دم کنید .
۴. این غذا را با گوشت چرخ کرده گوسفندی هم می توانید درست کنید.
طرز تهیه سس پریماورا
این سس با پاستای مدل پیچی سرو میشود.
۱. ۲ قاشق غذاخوری روغنزیتون را در یک تابه گود بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. ۱ حبه سیر را له کرده به همراه ۱ پیمانه هویج ریز خرد شده در تابه بریزید و هم بزنید.
۲. ۲ پیمانه گوجه گیلاسی را هم به تابه بیفزایید و سی ثانیه دیگر مواد را هم بزنید. ۱ پیمانه آب مرغ هم بیفزایید و حرارت را تا مرحله جوشیدن زیاد کنید.
۳. ۲۵۰ گرم مارچوبه دو و نیم سانت خرد شده و همین مقدار نخود سبز به مواد درحال جوشیدن اضافه کنید. حرارت را متوسط کنید و صبر کنید تا سبزیجات بپزند.
۴. سس آماده را روی پاستای پخته بریزید و برای سرو روی آن را با یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده و یکچهارم پیمانه ریحان تازه خرد شده تزئین کنید.
ارسال نظر