اسپاگتي با سس معروف بلونيز
پاستا دارای تنوع فراوانی است. همواره سعی کنید از پاستای باکیفیت استفاده کنید که دارای صددرصد آرد گندم است. پاستای خشک، معمولاً تا مدتها خاصیتش باقی میماند. اما اگر شما کیسهی پاستا را باز میکنید و آنها را در ظرف درپوشیده نگه میدارید، صبر کنید تا پاستای داخل شیشه تمام شود،
۱. ابتدا سس بلونيز يا همان سس ماكاروني را آماده كنيد . همانطور كه مي بينيد اين سس با سس ماكاروني رايج ايراني فرق مي كند.
۲. ايتاليايي ها در سس بلونيز كرفس ، هويج، جعفري و ريحان هم اضافه مي كنند . خب طبيعي است كه طعم متفاوت تري نسبت به اسپاگتي هاي ايراني يا همان ماكاروني خودمان داشته باشد.
۳. وقتي سس را آماده كرديد ، حالا تصميم بگيريد كه آن را مي خواهيد با چه نوع اسپاگتي بخوريد. اين روزها برند هاي مختلفي اسپاگتي هايي متنوع چه به لحاظ ضخامت و چه به لحاظ رنگ و آرد مورد استفاده توليد كرده اند كه دست شما را براي انتخاب بيشتر باز گذاشته است .
۴. بعد از اينكه اسپاگتي را به روش معمول ايتاليايي ها در آب پختيد، آبكش كنيد . حالا كافي است كه سس را روي آن بريزيد و سرو كنيد .
۵. البته يادتان باشد براي اسپاگتي دم كرده هم مي توانيد از همين سس استفاده كنيد كه البته اين مدل را همه به خوبي بلد هستند و نيازي به آموزش نيست.
سس بلونيز
مواد لازم:
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد متوسط
- هویج ریز خرد شده ۲ عدد متوسط
- کرفس ریز خرد شده ۲ عدد متوسط
- گوشت چرخ کرده ۳۶۰ گرم
- جگر مرغ ریز خرد شده ۱۲۰ گرم
- روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
- کره ۴ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ریز خرد شده ۴۵۰ گرم
- رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
- سرکه سفید ½ پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- جوز هندی کمی
- فلفل قرمز تند کمی
- آب گوشت ¾ پیمانه
- خامهٔ غلیظ ½ پیمانه
طرز تهیه:
کره و روغن را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود. سبزیجات خرد شده را داخل روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.
گوشت چرخ کرده و جگر مرغ را به آن اضافه می کنیم و به مدت 10 دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.
سرکه را روی مواد داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً تبخیر گردد. سپس تمامی مواد را کاملاً مخلوط می کنیم.
گوجه فرنگی و رب گوجه را به سس اضافه می کنیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. حرارت را ملایم کرده و می گذاریم حدود 30 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد، در همین حال هر از گاهی آن را هم می زنیم.
½ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در آن را می گذاریم و به مدت 1 ساعت دیگر آن را روی حرارت ملایم رها می کنیم. اگر سس بیش از حد غلظت داشت، بقیهٔ آب گوشت را به آن اضافه می کنیم. در این مرحله سس را می چشیم و اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری داشت، به آن می افزاییم.
در 5 دقیقهٔ آخر پخت، خامه را داخل سس می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم تا رنگ آن روشن گردد. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و روی پاستا و یا لازانیا می ریزیم و سرو می کنیم.
ارسال نظر