آشپزخانه ایتالیایی: فتوچينی با سس سفيد و ميگو
فتوچینی نوعی پاستا است که کم کم دارد در بین غذاهای مان جا می افتد. امروز طرز تهیه فتوچینی با سس سفید و میگو را به شما آموزش داده ایم. مطمئنم اگر امتحانش کنید جزء غذاهای اصلی تان قرارش می دهید.

۱. ابتدا ۱۰۰ گرم ميگوي ريز را بعد از پاك كردن در تابه حاوي مقداري كره تفت دهيد . به ميگوهاي در حال پخت كمي نمك و در صورت دلخواه ادويه يا پودر پاپريكا بزنيد تا طعم دار شود. يك تكه كوچك زنجبيل تازه را رنده كرده و به ميگو در حال سرخ شدن اضافه كنيد.
۲. نصف پيمانه قارچ ريز يا قارچ خرد شده آماده كنيد و در تابه ديگري بريزيد و بعد از اضافه كردن كمي كره و آب ليمو ترش ، روي اجاق قرار دهيد و فقط سه چهار دقيقه تفت دهيد چون قارچ به سرعت مي پزد .
۳. حالا قارچ و ميگو را داخل سس سفيد بريزيد و خوب مخلوط كنيد . سس را كمي بچشيد اگر نياز به اضافه كردن نمك و فلفل سياه بود ، اين كار را انجام دهيد.
۴. ۱۵۰ گرم پاستاي فتوچيني يا همان نواري را در قابلمه اي حاوي مقداري آب در حال جوش ۱۵ دقيقه بپزيد و آبكش كنيد؛ سپس سس سفيد را آماده كنيد ..
۵. پاستا را در ظرف مورد نظر براي سرو ريخته و روي آن سس مخلوط با قارچ و ميگو را بريزيد وروي آن جعفري تازه بگذاريد و سروكنيد.
ارسال نظر