کرم ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی
این روزها که روزهایی بین زمستان و بهار است، هم فصل پرتقال است و هم کم کم در میوه فروشی ها توت فرنگی ها دارند چشمک می زنند. به همین مناسبت دسری ژلاتینی با پرتقال و توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- زرده تخممرغ: ۶ عدد
- خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
- شكر: ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین: ۳قاشق سوپخوری
- آب سرد:یكدوم پیمانه
- رنگ هلویی خوراکی: چند قطره به دلخواه
- وانیل: یكدوم قاشق چایخوری
- آب پرتقال: یک و نیم پیمانه
- توت فرنگی رنده شده: ۲۰ عدد
روش تهیه:
1. ابتدا شكر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل کاسه همزن ریخته و آنها را مخلوط میكنیم، تا جایی که پف کنند . سپس خامه را اضافه کرده هم میزنیم و مواد را به همراه آب پرتقال وتوت فرنگیهای رنده شده داخل ظرف چدنی روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا كرم جوش آید.
2. وقتی مایه ما به نقطه جوش رسید فورا از روی حرارت برمیداریم و كنار میگذاریم تا سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده ذوب میكنیم و داخل كرم میریزیم.
3. همیشه به این نكته باید دقت كنیم كه كرم و ژلاتین هیچكدام داغ نباشند. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند.کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب میریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد.
ارسال نظر