بلواسکای باواروا؛ دسری به رنگ آسمان
بلواسکای به معنای آسمان آبی در واقع نوعی از طعم و رنگ در صنعت امروزه دسر و به خصوص بستنی است که با طعم وانیل و نوعی رنگ آبی که میتوان به آن آبی آسمانی تیره گفت تهیه میشود.
مواد لازم:
- زرده تخممرغ: ۶ عدد
- شیر: ۴۰۰ میلیلیتر
- خامه صبحانه: ۳۰۰ گرم
- شكر: ۲۵۰ گرم
- پودر ژلاتین: ۴ قاشق سوپخوری
- آب سرد: یك دوم پیمانه
- رنگ آبی خوراکی: چند قطره
- سیـروپ شکلات: دو قاشق سوپخوری
- وانیـــل: یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1. ابتدا شكر، زردههای تخممرغ و وانیل را داخل قابلمهای لعابی یا استیل ریخته با همزن دستی آنها را مخلوط میكنیم؛ سپس شیر را آرام آرام ریخته و هم میزنیم و مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم تا كرم به جوش آید. وقتی به نقطه جوش رسید فورا آن را از روی حرارت برمیداریم و كنار میگذاریم تا سرد شود.
2. خامه را داخل کاسهای گود میریزیم، با رنگ آبی و سیروپ شکلات مخلوط میکنیم و کرم را آرام آرام به خامه اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا مواد صاف و یکدست شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی حرارت ذوب میكنیم و داخل كرم میریزیم. همیشه به این نكته دقت میكنیم كه كرم و ژلاتین هیچكدام داغ نباشند.
3. بهترین زمان اضافه كردن موقعی است كه ژلاتین و كرم هر دو حرارت خود را از دست داده باشند. کرم را از صافی گذرانده و داخل قالب میریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. بهتر است برای این کار قالب را حتما با اسپری روغن چرب کنیم.
نکته: من برای تزیین این دسر از اسپری آبی صدفی و ورق طلایی استفاده کردهام. برای براقتر کردن روی کار میتوانیم از اکلیل و شکرهای خوراکی آبی نیز استفاده کنیم.
ارسال نظر