خرماپلو با چاشنی زیره
اگر در جستوجوی یک غذای مغذی و پرفایده هستید، پیشنهاد میکنیم دستکم یکبار در هفته خرماپلو با چاشنی زیره را تهیه و مصرف کنید. با خوردن این غذا علاوه بر اینكه انرژی مورد نیاز بدنتان را در طول روز تامین میکنید.
برترین ها: اگر در جستوجوی یک غذای مغذی و پرفایده هستید، پیشنهاد میکنیم دستکم یکبار در هفته خرماپلو با چاشنی زیره را تهیه و مصرف کنید. با خوردن این غذا علاوه بر اینكه انرژی مورد نیاز بدنتان را در طول روز تامین میکنید، مانع از کندی عملکرد رودهها و ابتلا به یبوست نیز میشوید اما اگر در گروه افراد مبتلا به صرع قرار دارید، میتوانید در طول هفته سه تا چهار بار از این غذا استفاده کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- گوشت گوسفند: نیم کیلو چرخ شده
- عدس: یك پیمانه
- کشمش پلویی: نصف پیمانه
- روغن کنجد: به میزان لازم
- برنج: 4 تا 5 پیمانهخرما: 200 گرم
- زعفران: به میزان لازم
- پیاز: یك عدد متوسط
- رشته پلو: 300 گرم
- زیره: یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
روش تهیه
پیش از هر چیز برنج را بشویید و آن را خیس کنید. فراموش نکنید که به مقدار لازم به آن نمک اضافه کنید، سپس عدس را بشویید و آن را درون قابلمهای کوچک روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد.
سپس درون تابه اندکی روغن کنجد بریزید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و نمک، فلفل و زردچوبه را به میزان لازم به آن اضافه کنید تا گوشت علاوه بر تفت خوردن، طعمدار نیز شود.
پیاز را ریز خرد کنید و آن را پس از سرخ کردن با روغن کنجد به گوشت اضافه کنید. در این مرحله میتوانید عدس پختهشده و کشمش را نیز به گوشت اضافه کنید و آن را خوب با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. در این حالت میتوانید زعفران دمکرده را به گوشت اضافه کرده و آن را به خوبی هم بزنید تا کاملا خوشرنگ شود.
در این مرحله سراغ برنج بروید و آن را درون آب جوش بریزید. درست 3 تا 4 دقیقه مانده به آبکش کردن برنج، رشتههای پلویی را درون آبجوش بریزید تا به خوبی نرم شود. سپس برنج و رشتهها را آبکش کنید و برنج را درون ظرفی مناسب بکشید و لابهلای آن زیره پودرشده را اضافه کنید. درنهایت پس از کشیدن برنج درون قابلمه خرماهایی را که هسته آنها را جدا کردهاید، روی برنج قرار دهید و آن را دم کنید.
ارسال نظر