۲۹۶۶۳۲
۱ نظر
۵۰۱۴
۱ نظر
۵۰۱۴
پ

شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس

اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.

مجله زندگی ایده آل - مانی یزدانپرست: اگرچه خوردن شیرینی ناپلئونی مراسمات خاص خود را دارد، اما طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با آناناس را به شما آموزش می دهیم.

شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس

مواد لازم:

  • خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
  • کمپوت آناناس: یک قوطی
  • کرم پاتیسیر: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و خمیر را با کاتر به قطر 7 سانتی‌متر برش می‌دهیم.

2. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقه‌ای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس می‌گذاریم.

3. سینی‌ را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها آنها را با پودر شکر تزیین می‌کنیم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علي علي اوغلو

    مثل معروفي كه ميگويد ليلي زن بود يامرد احوال امروز اين بنده است كه عاشق شيريني ناپلئوني است ودوست دارد انرا درخانه تهيه كند اما نميداند خمير هزارلا وكرم پاتسير را چطوري تهيه بكند انوقت مينشيند پاي سايت برترين وكليك ميكند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج