سالاد پنیر پخته
یک سالاد درست و حسابی کنار غذایتان!
طعم دلپذیر سالاد پنیر پخته با سبزی و نان برشته که همراه سالاد برگ کاهو سرو می شود از این مواد یک ترکیب بی نظیر می سازد.
- مخلوطی از کاهو های متفاوت : 250 گرم
- نان فرانسوی : 12 برش
- روغن زیتون بکر : جهت چرب نمودن ظرف
- پنیر محلی : 12 برش
- سبزی های تازه مثل رزماری , آیوشن یا اورگانو ریز شده : مقداری
- نان فرانسوی : جهت سرو
- روغن زیتون بکر : ۶ قاشق غذاخوری
- سرکه قرمز : ۳ قاشق غذاخوری
- شکر : نصف قاشق چای خوری
- خردل : نصف قاشق چای خوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
۱. جهت تهیه سالاد , برگ های کاهو را با آب سرد بشویید و خشک نمایید . سپس آن ها را داخل دستمال آشپرخانه بپیچید , در کیسه پلاستیکی قرار دهید , کیسه را محکم ببندید و بگذارید تا زمان مصرف در یخچال خنک شوند .
۲. جهت تهیه سس , تمام مواد اولیه سس را در یک شیشه مربا بریزید و درب آن را محکم پیچ نموده و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند . نمک و فلفل بزنید , دوباره تکان دهید و کنار بگذارید تا نان های برشته را آماده نمایید .
۳. هر دو طرف برش های نان را برشته نمایید تا کاملا ترد و سرخ شوند , سپس روغن زیتون را روی یک طرف نان ها وقتی هنوز گرم هستند بمالید تا کاملا جذب نان شود و به خورد نان برود .
۴. تکه های نان سرخ شده را روی سینی فر قرار داده و روی هر نان برشی از پنیر بگذارید . سبزی های خرد شده را روی پنیر پاشیده , کمی روغن زیتون روی آن ها بچکانید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۵ دقیقه قرار دهید .
۵. در همان زمان که نان ها را در فر قرار داده اید , برگ های کاهو را درون کاسه ای ریخته , سس آماده شده را درون شیشه مربا یکبار دیگر خوب تکان دهید و روی همه کاهو ها بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید . سپس آن ها را بین ۴ بشقاب تقسیم نمایید .
۶. نان های برشته شده را داغ روی کاهو ها بچینید و بلافاصله با مقدار بیشتری نان فرانسوی سرو نمایید .
۷. می توانید از دانه ای انار هم به دلخواه در داخل سالاد استفاده کنید.
ارسال نظر