نوشیدنی با میوه های استوایی
دسرهای میوه ای بسیار متداول و محبوبند و این نوع سبک و معطر نیز از این قاعده مستثنی نیست. در طرز تهیه دسر میوه های استوایی می توانید از هر نوع میوه ای که دوست دارید استفاده نمایید.
- انبه متوسط رسیده : 1 عدد
- کیوی : 2 عدد
- موز متوسط : 1 عدد
- آب لیمو : 1 قاشق غذاخوری
- پوست ریز رنده شده لیمو : 1 قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ متوسط : 2 عدد
- کاستارد کنسروی کم چرب : 425 گرم
- اسانس وانیل : نصف قاشق چای خوری
- میوه پشن فروت : 2 عدد
2. کیوی را پوست گرفته , آن را به قطعات کوچک خرد نمایید و درون یک کاسه بریزید . موز را پوست کنده و خرد نمایید و به کاسه اضافه نمایید . میوه ها را با آب و پوست لیمو مخلوط نموده و خوب هم بزنید .
3. در یک کاسه غیر چرب و تمیز , سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا سفت شود . سپس به آرامی کاستارد و اسانس وانیل را داخل آن ریخته , هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند .
4. میوه های خرد شده و پوره انبه با مخلوط کاستارد را یکی در میان در 4 لیوان بلند ریخته و روی آن را با یک لایه خامه بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود .
5. پشن فروت را نصف نمایید , با یک قاشق دانه های خوراکی آن را درآورده و روی دسر میوه های استوایی بریزید . هر کدام از دسر ها را با پوست لیمو تزیین نموده و سرو نمایید .
نظر کاربران
خیلی خوب بود