غذایی با طعم پائولو مالدینی!
پنه عربیتا
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفتداده و سپس گوجهفرنگی، قارچ و جعفری خرد شده را به آن اضافه كرده و خوب حرارت میدهیم
برترین ها: چرا غذای ایتالیایی این قدر پرطرفدار است؟ جالب است چند سال پیش بر سر هر کوچه و خیابانی یک فستفود داشتیم. جایی برای گذراندن وقت و خوردن پیتزا، ساندویچ و سیبزمینی سرخ کرده. اما اکنون در هر محله یا خیابانی یک رستوران ایتالیایی باز شده است. مردم با این غذا ارتباط خوبی برقرار کردهاند.
نزدیکی ذائقه ایتالیایی به ذائقه مردم ما، فضای دنج و آرام رستورانها، دکورهای زیبا و حسابشده، برخورد مودبانه پرسنل، استفاده از سبزیجات و همچنین حضور دایره گستردهای از سیفیجات، آبزیان، گوشت قرمز و ماکیان در منوی غذایی رستورانهای ایتالیایی و طراوت و تازگی و خوشطعمی غذا و همچنین خستگی و دلزدگی مردم از فستفودها و غذاهای تکراریشان، خواهناخواه غذای ایتالیایی را در سفره غذایی ما وارد کرده است. شاید هزینه تمام شده غذای ایتالیایی چه در خانه و چه در رستوران بالاتر از فستفود باشد اما این را درنظر گرفته باشید که شما در حال پختن و میل کردن یک غذای درجه یک از نظر طعم، بو، تازگی و ارزش غذایی هستید.
غذای ایتالیایی را با یادآوری برج پیزا، موزیکهای زیبای ایتالیایی، مارکها و برندهای معروف، تاریخ و تمدن مشهور و همینطور تیم ملی ایتالیا میل کنید.
مواد لازم:
- پنه: به میزان لازم
- روغنزیتون: 20 گرم
- سیر: 5 گرم
- گوجهفرنگی: 20 گرم
- فلفل سبز: 10 گرم
- قارچ: 20 گرم
- جعفری تازه: به میزان لازم
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
سیر و فلفل سبز را در روغن زیتون تفتداده و سپس گوجهفرنگی، قارچ و جعفری خرد شده را به آن اضافه كرده و خوب حرارت میدهیم و بعد از آن پنه را افزوده و فلفل و نمك آن را اضافه میكنیم و غذا را به همراه جعفری تازه و پنیر پارمزان سرو میكنیم.
چند نکته درباره پخت پنه
۱ - زمان آبکش کردن پنه را با شعله گاز خود هماهنگ کنید. زود یا دیر آبکش کردن پاستا کیفیت را از غذای شما می گیرد.
۲ - سبزیجات را همیشه دیرتر از مابقی مواد در ماهیتابه تفت دهید تا هم ارزش غذاییاش را حفظ کند و هم دراثر حرارت زیاد طعم، رنگ و بوی خود را از دست ندهد.
۳ - استفاده از ریحان، جعفری و سایر سبزیجات معطر، طعمی منحصر به فرد و خاص به پاستای شما می دهد.
۴ - پاستا را روی حرارت متوسط طبخ کنید تا هم مواد غذایی در فرصت زمانی مناسب با هم ترکیب شوند و هم پاستای شما به دلیل از دست دادن روغن زیتون یا سس های دیگر غلیظ نشود.
5 - در طبخ پاستا می توانید به جای روغن زیتون از کره استفاده کنید اگر که میانه خوبی با روغن زیتون ندارید.
6 - همیشه اولین بارها همراه با موفقیت نیست، چندین بار امتحان کنید تا پاستا با طعم منحصر به فرد خودتان را به دست بیاورید.
ارسال نظر