صبح جمعه دلپذیر با حلیم اراکیها!
حلیم صبح جمعه! شاید تصورش خیلی لذتبخش باشد، اما این لذت وقتی تکمیل میشود که خودتان زحمتش را کشیده باشید. پای میزی بنشینید که حاصل دسترنج خودتان باشد. اگر دوست دارید یک صبح دلپذیر زمستانی داشته باشید حتما این حلیم اراکیها را امتحان کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۱ پیمانه بلغور گندم
- ۳ پیمانه آب قلم یا آب معمولی
- ۱ ق چ نمک
- ۱ ق س روغنزیتون یا کنجد
- به میزان لازم دارچین برای تزیین
- و ۱ پیمانه ماهیچه یا گوشت گردن پختهشده
طرز تهیه:
1. ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.
2. در اواسط پخت، گوشتهای پختهشده را ریشریش کنید و به بلغور اضافه کنید.
3. حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کشدار شود.این مرحله را چندین بار تکرار کنید.
4. حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.
نکته
اگر از آب قلم گوساله استفاده میکنید بهتر است روغن را حذف کنید.
ارسال نظر