۲۹۵۵۳۸
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

کوکوی پیازچه؛ غذای پیشنهادی کرمانشاهی

کوکو همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

مجله آشپزی مثبت - گشاو کیا: کوکو همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

کوکوی پیازچه؛ غذای پیشنهادی کرمانشاهی

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۲ عدد سیب‌زمینی آب پز
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲۰۰ گرم پیازچه
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • به میزان لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه

طرز تهیه:

1. سیب‌زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

2. حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید.

3. پیازچه‌ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

4. تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

5. در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته

اگر می‌خواهید کوکویتان خوش‌رنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم‌کرده هم به آن اضافه کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج