۲۹۵۴۶
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

كیك ماهی

در این كیك زیبا و خوشمزه فیله ماهی طعم‌دار قرار داده می‌شود و نتیجه نهایی، غذایی چشم‌‌نواز وخوشبو خواهد بود كه تمامی مواد آن توسط خودتان تهیه شده است. برخلاف تصور تهیه آن بسیار آسان است و زمان كمی می‌گیرد.


برترین مجله اینترنتی ایران

برترین ها: در این كیك زیبا و خوشمزه فیله ماهی طعم‌دار قرار داده می‌شود و نتیجه نهایی، غذایی چشم‌‌نواز وخوشبو خواهد بود كه تمامی مواد آن توسط خودتان تهیه شده است. برخلاف تصور تهیه آن بسیار آسان است و زمان كمی می‌گیرد.

www.bartarinha.ir




مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
  • فیله قزل‌آلا: یك عدد روغن: 6 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: 200 گرم
  • نمك: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  • مخمر: 7 گرم
  • تخم‌مرغ: یك عدد
  • آب ولرم: 50 میلی‌لیتر
  • شیر: 50 میلی‌لیتر
روش تهیه:

۱ - روی فیله ماهی نمك و فلفل بپاشید. روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و هر طرف ماهی را ۸ دقیقه در آن سرخ كنید. سپس پوست و تیغ‌های آن را جدا كنید و فیله ماهی را كنار بگذارید.

۲ - فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم كنید. مخمر را در آب حل كنید و با در بسته ۱۰ دقیقه در جای گرمی بگذارید تا مخمر عمل كرده و روی آن كف كند.

۳ - آرد و نمك را در یك كاسه الك كنید. شیر، مخمر و تخم‌مرغ را كم‌كم به آن اضافه كرده و با نوك انگشتان مخلوط كنید. تخم‌مرغ را بزنید تا یكدست شود. سپس نیمی از آن را به خمیر اضافه كنید. خمیر را ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم و یكدست شود و به دست نچسبد، در صورت نیاز كمی آرد به آن اضافه كنید.

۴ - خمیر را به ۲ قسمت كه یكی از دیگری اندكی بزرگ‌تر است، تقسیم كنید. خمیر كوچك‌تر را پهن كنید و ماهی را روی آن بگذارید. خمیر بزرگ‌تر را نیز پهن كنید. دور خمیر كوچك‌تر را با كمی آب مرطوب كنید. خمیر بزرگ را روی آن قرار دهید و دور آن را به هم بچسبانید و دور آن را برگردانید تا كاملا بسته شود.

۵ - كف یك قالب را آردپاشی كنید و كیك را روی آن بگذارید. با سلفون روی خمیر را آزادانه بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر كنید تا خمیر ور بیاید. سپس سلفون را بردارید و تخم‌مرغ باقیمانده را با قلم‌مو روی آن بمالید. به كمك یك چاقو روی خمیر را خط بیندازید. سپس آن را ۳۰تا۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا خمیر پخته شده و روی آن طلایی شود و با سالاد سرو كنید.

نکات:

۱ - به جای قزل‌آلا از هر فیله ماهی می‌توانید استفاده كنید.

۲ - می‌توانید خمیر را به قطعات كوچك تقسیم كنید و به صورت كیك‌های كوچك درآورید.

۳ - می‌توانید داخل خمیر را با ماهی و سبزیجات معطر ساطوری مثل ترخون، مرزه و جعفری پر كنید.

۴ - می‌توانید تنها از شیر یا آب در تهیه خمیر استفاده كنید.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حر

    کیک ماهی ..سوپ ماهی.. من متنفرم از این مدل خوراکهایی که با ماهی درست میشه..ماهی فقط با سبزی پلو!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج