خاگینه به شكل گل
آرد را به اندازهای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد....

برترین ها:
مواد لازم:
- تخممرغ: یك عدد
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- ماست: یكسوم پیمانه
- بیكینگپودر: یكقاشق چایخوری
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- آرد: به اندازه لازم
- روغن: برای سرخ كردن
- شكر: یك و یكدوم پیمانه
- آب: یكپیمانه
- آبلیمو ترش: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱ - بیكینگپودر را به ماست اضافه كنید.
۲ - تخممرغ، روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط كرده و سپس ماست را به آنها اضافه كنید. خوب هم بزنید تا مواد یكدست شود.
۳ - آرد را به اندازهای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد.
۴ - خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز كنید. ۳ حلقه در ۳ سایز بزرگ، متوسط و كوچك برش بزنید. دایرهها را به ۶ قسمت مساوی برش بزنید طوری كه از وسط جدا نشود. (گل ۶پر) كمی آن را خیس كنید و هر ۳ دایره را روی هم قرار دهید و با ته قلممو كمی وسط آن را فشار دهید تا از وسط به هم بچسبد و برشهای هر سایز روی هم نیفتد.
۵ - گل را در روغن غوطهور داغ سرخ كنید و بعد از اینكه روغن اضافی آن گرفته شد در شربت قرار دهید.
روش تهیه شربت:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و شربت به جوش آید. آب لیموترش را به آن اضافه كنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
نکته:
1 - باید برای درست كردن شربت دقت كنید كه حرارت ملایم باشد.
2 - اضافه كردن آب لیموترش برای این است كه شربت شكرك نزند. اگر آبلیمو در دسترس نداشتید اندكی جوهر لیمو را در كمی آب حل كنید و در آخر جوشیدن شربت به آن اضافه كنید.
نظر کاربران
من خاگینه خیلی دوست دارم همسرم بعضی وقتا برام درست میکنه صب تعریف اینو بهش میدم تا از اینمدرست کنه آخه تعریف نباشه شوهرم خیلی با استعداده