خاگینه به شكل گل
آرد را به اندازهای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد....
برترین ها:
مواد لازم:
- تخممرغ: یك عدد
- وانیل: یكچهارم قاشق چایخوری
- ماست: یكسوم پیمانه
- بیكینگپودر: یكقاشق چایخوری
- روغن مایع: یكچهارم پیمانه
- آرد: به اندازه لازم
- روغن: برای سرخ كردن
- شكر: یك و یكدوم پیمانه
- آب: یكپیمانه
- آبلیمو ترش: یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
۱ - بیكینگپودر را به ماست اضافه كنید.
۲ - تخممرغ، روغن مایع و وانیل را با هم مخلوط كرده و سپس ماست را به آنها اضافه كنید. خوب هم بزنید تا مواد یكدست شود.
۳ - آرد را به اندازهای اضافه كنید تا خمیر به دست نچسبد.
۴ - خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز كنید. ۳ حلقه در ۳ سایز بزرگ، متوسط و كوچك برش بزنید. دایرهها را به ۶ قسمت مساوی برش بزنید طوری كه از وسط جدا نشود. (گل ۶پر) كمی آن را خیس كنید و هر ۳ دایره را روی هم قرار دهید و با ته قلممو كمی وسط آن را فشار دهید تا از وسط به هم بچسبد و برشهای هر سایز روی هم نیفتد.
۵ - گل را در روغن غوطهور داغ سرخ كنید و بعد از اینكه روغن اضافی آن گرفته شد در شربت قرار دهید.
روش تهیه شربت:
آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و شربت به جوش آید. آب لیموترش را به آن اضافه كنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
نکته:
1 - باید برای درست كردن شربت دقت كنید كه حرارت ملایم باشد.
2 - اضافه كردن آب لیموترش برای این است كه شربت شكرك نزند. اگر آبلیمو در دسترس نداشتید اندكی جوهر لیمو را در كمی آب حل كنید و در آخر جوشیدن شربت به آن اضافه كنید.
پ
نظر کاربران
من خاگینه خیلی دوست دارم همسرم بعضی وقتا برام درست میکنه صب تعریف اینو بهش میدم تا از اینمدرست کنه آخه تعریف نباشه شوهرم خیلی با استعداده