طرز تهیه دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات
دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.
- 1 به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو
- ۲ پیمانه شیر
- 2 /1 پیمانه شیرین کننده ماردین
- 8 /1 پیمانه ق چ وانیل
- ۲ ق س پودر کاکائو
- 2 /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین
- ۲ عدد زرده تخم مرغ
- ۱۵۰ گرم خامه
- به میزان لازم پودر شکلات
- به میزان لازم سس شکلات
طرز تهیه:
۱. زردههای تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
۲. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیربه مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالبهای کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویتها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.
ارسال نظر