۲۹۵۱۷۳
۳ نظر
۵۲۰۲
۳ نظر
۵۲۰۲
پ

طرز تهیه کیک یزدیِ فنجانی

طرز تهیه نوعی کیک فنجانی را میخواهیم به شما اموزش دهیم که شبه به کیک یزدی است. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده می کنند.

مجله آشپزی مثبت: طرز تهیه نوعی کیک فنجانی را میخواهیم به شما اموزش دهیم که شبه به کیک یزدی است. کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسمهای مذهبی از آن استفاده می کنند.

کیک فنجانی

مواد لازم

  • ۲ پیمانه آرد سفید
  • ۱ پیمانه شیرین کننده ماردین
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۲ ق چ بیکینگ پودر
  • ۲عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه ماست
  • به میزان دلخواه شکلات
  • ۲ /۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۳ ق س پودر نشاسته ذرت

طرز تهیه:

1. فر را با درجه حرارت ۳۷۰ درجه فار‌‌نهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره، شیرین کننده و وانیل را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با همزن بزنید.

۲. آرد سفید، آرد نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آرد‌ها را با ماست مخلوط کرده ومایه تخم مرغ اضافه کنید و با مفتول دستی بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های مافین که کاغذ گذاشته‌اید بریزید؛ به طوری که 3/4 قالب‌ها را پر کند. درون فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط گذاشته و سپس با شکلات یا پودر شیرین کننده تزیین کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • احمدی

    عاااالی بود

  • فاطے

    عالی بود

  • L

    کیک یزدی که این شکلی نیست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج