تاس کباب
با بِه، بهترین غذای نانی را بپزید
بعضی از غذاهای قدیمی را فقط خانه مادرها و مادربزرگ ها می شود خورد و کدبانوهای جوان امروزی خودشان را برای پخت این مدل غذاها راحت کرده اند ولی اگر شما دوست دارید در خانه تان گه گاه بوی خانه مادربزرگ بپیچد، خودتان هم دست به کار شوید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- ۳ عدد به
- ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی
- ۳ عدد پیاز
- ۲ عدد بادمجان
- ۲ عددسیب زمینی
- ۱ ق س رب گوجهفرنگی
- ۱ ق چ زردچوبه
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. به ها را خوب بشویید و آنها را از وسط نصف کنید وبهصورت ورقههای نازک خرد کنید. بادمجانها را هم بشویید و بهصورت ورقهای خرد کنید. بادمجان را هم با پوست و هم بدون پوست میتوانید استفاده کنید. سیب زمینی را هم بعد از شستوشو پوست گرفته و بهصورت دلخواه خرد کنید. پیاز را بشویید، پوست بگیرد و بهصورت حلقهای خرد کنید.
2. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید. مواد را به این صورت بچینید: ابتدا یکلایه پیاز داخل قابلمه بچینید، سپس روی آن گوشت تکه شده را قرار دهید. حلقههای بادمجان را روی گوشت بچینید و روی آن سیب زمینی های خرد شده را قرار دهید. لایهها را به همین شکل رویهم قرار دهید تا مواد تمام شوند.
3. حالا مقداری آب روی مواد بریزید تا جایی که روی مواد را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا آب داخل آن جوش بیاید. رب را داخل مقداری آب گرم حل کنیدو همراه زردچوبه آن را داخل قابلمه بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد بپزند. وقتی گوشت پخت، نمک و فلفل هم اضافه کنید.
4. وقتی تاس کباب آماده شد، آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.
ارسال نظر