سوپ جوی کِرِمی مخصوص شبهای زمستان
سوپ جو را خیلی ها با سس سفید می پزند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید ، به این مخلوط کلم بروکلی هم اضافه کنید. هم خوشمزه تر می شود هم ظاهر آن با همه سوپ جوهایی که تا به حال دیده اید فرق می کند .

مواد لازم براي ۶ نفر
- ۱۰۰۰ گرم کلم بروکلی
- ۴۰۰ گرم بال و گردن مرغ
- ۶ ق س جو پرک
- یک لیتر شیر
- ۴ ق س کره نرم شده
- ۱ عدد پیاز خرد شده
- ۲ حبه سیر خرد شده
- ۳ ق غ خامه
- زیره، نمک وفلفل به
- میزان لازم
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بروکلی ها راکه از قبل شسته و خشک شده اند آغشته به روغنزیتون کنید، سپس آنها را داخل سینی فر بچینید. سینی را به مدت 10-15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بروکلی ها برشته شوند، سپس آنها را از فر درآورده،کنار بگذارید.
2. در این فاصله قابلمهای را روی حرارت قرار دهید و کمی کره داخل آن بریزید، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از حدود 4-3 دقیقه که پیاز نرم شد، سیر و زیره را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید آرد را اضافه کنید. آن را هم تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. بعد از حدود 2-1 دقیقه جو را که از قبل خیس کرده بودید، همراه با بال و گردن مرغ داخل قابلمه بریزید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا تکههای مرغ و جو بپزند.
3. شیر و خامه را با هم مخلوط کنید. حدود 20 دقیقه قبل از آماده شدن سوپ، مخلوط شیر و خامه را داخل قابلمه بریزید. بروکلی های برشته شده را هم بریزید و بهآرامی هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. کمی صبر کنید تا سوپ غلیظ شود. مرتب هم بزنید تا سوپ ته نگیرد. سوپ را بچشید و نمک و فلفلش را اندازه کنید.
4. بعدازاینکه سوپ آماده شد، آن را داخل کاسههایی که آماده کردهاید بریزید و همراه با سیبزمینیهای برشته سرو کنید.
ارسال نظر