آش آبنارنج، برای آش خورهای حرفهای!
یکی از غذاهایی که خوردنش بسیار میچسبد، آش است. اگر آشخور هستید و معمولا در این فصل آش زیاد درست میکنید، حتما آش نارنج را هم امتحان کنید. یک آش ترش و خوشمزه.
مواد لازم برای ۳ نفر
- ۴ /۱ پیمانه نخود
- ۴ /۱ پیمانه عدس
- ۴ /۱ پیمانه لوبیاچیتی
- ۳۰۰ گرم سبزی آش
- ۲ /۱ پیمانه پیازداغ
- ۲ پیمانه آبنارنج تازه
- ۳ ق س نعنا داغ
- ۲ ق س سیرداغ
- نمک، فلفل وزردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
1. نخود را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. عدس و لوبیاچیتی را هم 1 تا 2 ساعت قبل از پخت خیس کنید. لوبیاچیتی و نخود را همراه با مقدار مناسب آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزند، سپس عدس را اضافه کرده و صبر کنید تا عدس هم بپزد.
۳. در این زمان نیمی از پیازداغ را همراه با مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه بریزید. بعدازآنکه مواد را بهآرامی هم زدید، صبر کنید تا آش جا بیفتد.موقع سرو، آش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و آن را با پیازداغ باقیمانده و سیرداغ و نعنا داغ تزیین کنید.
فوتوفن
دقت کنید که نباید عدس را در ابتدای کار همراه با لوبیا و نخود داخل قابلمه بریزید، چون عدس خیلی زودتر از آنها میپزد.
ارسال نظر