با کاچی دوشاب ارومیه، طبع سردتان را گرم کنید
کاچی از زمان های قدیم برای آنهایی که به اصطلاح کم بُنیه هستند خیلی توصیه می شود. از طرف دیگر برای آنهایی که طبع سردی دارند شیره انگور پیشنهاد خوبی است. ما این دو را با هم ترکیب کرده ایم و یک بمب مقوی تحویل شما می دهیم.
مواد اولیه:
- آرد سبوس دار ۳ ق غ
- کره یا روغن حیوانی نصف پیمانه
- شیره انگور (دوشاب) ۱ پیمانه
- آب ولرم ۱ پیمانه
طرز تهیه:
1- ابتدا کره یا روغن حیوانی رو در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.
2- مقدار کره بسته به ذائقه میتونه بیشتر باشه.
3- بعد آرد رو اضافه کرده و مدام هم بزنید تا نسوزد و تا زمانیکه خامی آرد برود تفت دهید.
4- زمانیکه رنگ آرد کاملا تغییر کرد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید حدود 1 دقیقه.
5- برای اینکه داغ باشه موقع ریختن آب روغن روی دست و صورت نپاشه این کارو میکنیم.
6- سپس آبجوش رو که ولرم شده اضافه کنید و سریع هم بزنید تا حالت گوله گوله نشه.
7- مقدار آب رو بسته به ذائقه خودتان که غلیظ باشه یا رقیق ،میتونین کمی بیشتر بریزین یا کمتر.
8- سپس روی حرارت قرار دهید و دوشاب یا شیره انگور رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
9- تا زمانی که آماده بشه هم بزنید و بذارید کمی قل بخوره و جا بیافته.
10- بعد که روغن انداخت توی ظرف مورد نظر سرو کنید و روی کاچی رو با پسته،گردو خرد شده تزئین کنید.
نکته:
1- شیره ی انگور به هیچ وجه مزه ی ترش و شیرینی نداره و توی بعضی جاها که نوشته شده مزه ی ترش و شیرینی داره یا شیره ی انگور کهنه و ترشیده هست یا شیره ی انگور طبیعی و اصل نیست.
2- ما خودمون از شیره ی انگوری که خودمون درست میکنیم همیشه استفاده میکنیم و طعمش شیرینتر از عسل هستش.
3- برای کاچی از ادویه مخصوص کاچی استفاده میشه که من خیلی دوست ندارم اضافه نکردم.
4- در صورت نبود شیره انگور میشه شکر رو جایگزین کرد.
5- این مقدار مواد برای یک کاسه کاچی میباشد.
نظر کاربران
عالی بود ممنون
عزیز جان اگر می خوای واقعاً بر طبع سرد اثر خوب داشته باشد حتماً باید ادویه داشته باشد و اصلاً کاچی با ادویه ش خوشمزه است .