آكـراس، فلافل آفریقایی
برادر ناتنی فلافل و خوراكی لذیذ متعلق به غرب قاره سیاه است. البته این غذا كه توسط بردهها به منطقه آمریكای مركزی برده شده، در كارائیب نیز طرفداران فراوان دارد.
برترین ها: برادر ناتنی فلافل و خوراكی لذیذ متعلق به غرب قاره سیاه است. البته این غذا كه توسط بردهها به منطقه آمریكای مركزی برده شده، در كارائیب نیز طرفداران فراوان دارد. روش تهیه آن كاملا مشابه فلافل، اما بسیار سادهتر و بیدردسرتر است. از این خوراك سریع برای رنگینتر كردن سفره افطاری استفاده كنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- لوبیا چشمبلبلی: 200 گرم، خیس كرده
- پیاز متوسط: یك عدد، خرد شده
- فلفل دلمهای قرمز: یك عدد، خرد شده
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
1 - لوبیا را 2 دفعه از چرخگوشت رد كنید، سپس همراه با پیاز و فلفلدلمه داخل غذاساز خمیر كنید. اگر مایه سفت بود، نصف پیمانه آب به آن اضافه كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
2 - مایه آكراس را داخل كاسه بریزید، به اندازهای آب به آن اضافه كنید كه اگر قاشق را سرازیر كردید، مایه از آن به آرامی بریزد.
3 - به اندازهای روغن داغ كنید كه آكراسها در آن شناور باشد. شعله آن باید زیاد باشد. با قالب فلافل از مایه برداشته و در روغن بریزید. هر طرف آن را 3-4 دقیقه سرخ كنید، سپس روغن آن را با حوله كاغذی گرفته و با انواع نان و سالاد سرو كنید.
نکات:
1 - در آكراس اصیل به جای فلفل دلمهای از 2 عدد فلفل قرمز تند استفاده میشود.
2 - لوبیاها را حداقل 24 ساعت خیس كنید و اگر میخواهید رنگ بهتر و نفخ كمتری داشته باشد، پوست آنها را بگیرید.
ارسال نظر