گازپاچو، آبدوغ خیار اسپانیایی!
رقیب اسپانیایی آبدوغ خیار كه تركیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و بهعنوان یك وعده بهاری و تابستانی لذتبخش خواهد بود.
برترین ها: رقیب اسپانیایی آبدوغ خیار كه تركیبی جالب از سالاد شیرازی و سوپ سرد است. روش تهیه آن بسیار ساده و بهعنوان یك وعده بهاری و تابستانی لذتبخش خواهد بود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- گوجهفرنگی متوسط: 4 عدد
- خیار متوسط: 3 عدد
- پیاز كوچك: یك عدد
- فلفل دلمه سبز: نصف یك عدد
- لیموترش ریز: 2 عدد
- پودر نان خشك: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
۱ - بنا به سلیقه خود گوجهفرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز كرده یا در غذاساز پوره كنید.
۲ - دو پیمانه آب را همراه آبلیموترش، پودر نان خشك و روغن زیتون اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
۳ - سوپ را حداقل یك ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو كنید.
نکات:
۱ - برای تهیه پودر نان خشك، نان یا مغز نان بیات را خشك كرده و خرد كنید.
۲ - از نعناع ساطوری در سوپ استفاده كنید.
۳ - بهجای آب میتوانید از آب گوجهفرنگی استفاده كنید.
ارسال نظر