اشكنه گوجهفرنگی
اشكنه تركیبی ساده و سریع، اما لذیذ و محصول آشپزی ایرانی است....
برترین ها: اشكنه تركیبی ساده و سریع، اما لذیذ و محصول آشپزی ایرانی است. اینكه چرا این غذا كه بسیار مناسب دنیای سریع و ماشینی امروز است و تنوع فراوان دارد، اندكاندك از خاطرهها و سفرهها محو میشود، معلوم نیست. اما بهعنوان یك افطاری خوشمزه و لذتبخش آن را به سفرههایتان مهمان كرده و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- روغن: 4 قاشق غذاخوری
- گوجهفرنگی متوسط: 2عدد، خرد شده
- سیبزمینی متوسط: 2عدد، نگینی درشت
- رب گوجهفرنگی: یك قاشق غذاخوری
- پیازمتوسط: یك عدد، ساطوری
- زردچوبه: یك قاشق مرباخوری تخممرغ: 2عدد
- نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه
1 - روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید. رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2دقیقه دیگر ادامه دهید.
۲ - زردچوبه، گوجهفرنگی و سیبزمینی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه ۳-۲پیمانه آبجوش به آن اضافه كرده و با در بسته و شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را بپزید.
3 - هنگامیكه سیبزمینی پخت، تخممرغها را در یك كاسه شكسته و مخلوط كنید، سپس به آرامی آن را به اشكنه اضافه كرده و آن را هم بزنید. نمك و فلفل غذا را اندازه كرده و با نان سرو كنید.
نکته
1 - برای مجلسیتر شدن اشكنه از كره به جای روغن استفاده كنید. 2 - مقدار تخممرغ، سیبزمینی و گوجهفرنگی به سلیقه شماست. 3 - میتوانید قبل از سرو اشكنه، كمی سبزی معطر ساطوری به آن اضافه كنید.
نظر کاربران
نامردا این چیزا رو ماه رمضون میزارین تو مجله نمیگین آدم هوس می کنه. گشنم شد گناهم گردنتون
سلام ببخشید میشه لطفامیزان کالری اشکنه(محروگ صبعه) خوزستان رابهم بگید؟چطورمیتونم کالری این غذارومحاسبه کنم؟